Körmend: Sömenek marad, Kutasi távozik

Az Egis Körmend vezetősége ma este közleményt adott ki, melyben tudatja, hogy Sömenek Martin marad az együttesnél, ám Kutasi Gergely máshol folytatja pályafutását. 

Az Egis Körmend vezetősége az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe:

"Szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy két újabb játékos sorsáról született döntés klubunknál.
 
Az első Kutasi Gergely, aki a következő szezonban nem lesz a Körmend játékosa. „Kuttor” mindig szívvel-lélekkel dolgozott, és küzdött a piros-fekete színekért, „körmendiségét” senki sem vitathatja el tőle. Emlékezetes, hogy a 2012-13-as szezon rájátszásában iszonyú fájdalmak közepette is vállalta a játékot, és komoly része volt az akkori csapat megalkuvás nélküli, elismerést érdemlő játékában. A következő szezonra a szakmai vezetés az eddigiektől eltérő jellegű játékot tervez, „Kuttornak” ezért nem kínált szerződést a klub. Szeretnénk mindent megköszönni, amit Kutasi Gergely a csapatért, a klubért tett és reméljük, hogy még sokáig megtalálja a számítását a pályán, sok sikert kívánunk neki!
 
Örömmel közöljük, hogy a következő két esztendőre sikerült megállapodnunk a klub szintén saját nevelésű játékosával, Sömenek Martinnal, aki a korosztályos gárdából a következő szezonra a nagycsapat keretébe felkerülő fiatalok mellett két esztendeig biztosan továbbviheti a körmendi utánpótlás örökségét. Martin az edzések mellett folyamatosan különmunkát is végez Hencsey Tamás irányításával, így joggal remélhetjük, hogy a jövőben még inkább számíthatunk rá. Hozzáállásával bizonyította, hogy mindez rajta sem fog múlni.
 
Zsebe Ferenc
  ügyvezető"

 

Slide és Fotó - Jene Sándor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus