Már a Kecskemét is készül

Új öltöző fogadta a KTE-Duna Aszfalt kosarasait a 2019/2020-as szezon első edzésén.

A ktekosar.com cikke:

Új öltöző fogadta a KTE-Duna Aszfalt játékosait a 2019/2020-as szezon első edzésén.

Véget ért a nyári szünet, elkezdődött a felkészülés a következő szezonra, méghozzá némileg új környezetben.

Váradi Kornél jelenleg az U16-os Európa-bajnokságon van Podgoricában, Obinna Oleka és Devaugntah Williams pedig később csatlakoznak a csapathoz.

Az öltözőbe betoppanva megpillanthatták a játékosok az új dekorációt, majd egy kis készülődés után Forray Gábor már a Messzi István Sportcsarnok parkettáján várta őket.

Néhány perc dobást követően 3200 méter futás várt a csapatra, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője elégedett volt a látottakkal.

„Jó érzés volt találkozni a játékosokkal, többen is vannak, akikkel hat-nyolc éve dolgozom együtt. Az első edzés tesztjellegű volt, egy erős futóprogramot csináltunk. Mindenki megfelelő állapotban volt, jó intenzitással tudtunk dolgozni. Örömteli, hogy mindent onnan tudunk kezdeni, ahonnan én azt terveztem. Mindenkiben van bizonyítási vágy, a fiatalok érkezése az idősebbeket is arra serkenti, hogy még jobbak legyenek. Obinna Oleka a héten, Devaugntah Williams pedig augusztus végén érkezik majd Kecskemétre” – nyilatkozta Forray Gábor a tréning végén.

Révész Ádám – társaihoz hasonlóan – láthatóan elfáradt az első kecskeméti edzésén, viszont élvezte a munkát.

„Nagyszerű érzés volt egy új öltözőbe belépni” – dicsérte a körülményeket a KTE-Duna Aszfalt új igazolása. „Bár leginkább a futással voltunk elfoglalva, beszélgetésre nem volt sok időnk, de örülök, hogy találkozhattam az új csapattársaimmal. A délelőtti edzést úgy ahogy túl lehetett élni, de az biztos, hogy kemény alapozás vár ránk.”

Fotó - ktekosar.com

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus