Már teljes kerettel edz az Alba

Forray Gábor nem is tud más eredményt elképzelni a Pécs ellen, csak győzelmet.

fotó: albakosar.hu

"November 7-én, szombaton 17 órakor végre mi is bekapcsolódhatunk a hazai bajnokságba, a Pécsi VSK-VEOLIA gárdáját fogadjuk az Alba Regia Sportcsarnokban. Hétfőn délelőtt és délután a teljes keret tréningezett a Gáz utcában" - írja az albakosar.hu.

- Ez már komoly előrelépés, mindössze bedobónk, Lukács Norbert nem végezhet teljes értékű edzésmunkát, őt fokozatosan építjük fel ismét és rá további vizsgálatok várnak a héten. Az viszont öröm, hogy többiek végre maximális intenzitással dolgoznak. Négyen a mai nappal újra rendelkeznek sportorvosi engedéllyel, így minden akadály elgördült a hétvégi mérkőzés megrendezése elől. Ugyan két hete negatív tesztet produkáltak, így elkezdhettek edzeni, ám a protokollt be kellett tartanunk, a csapatorvos, dr. Kovács Ignác felügyelete mellett, laborvizsgálaton és különböző kardiológiai vizsgálaton vettek részt, amelyeken megfelelő eredmények születtek. – mondta Forray Gábor vezetőedző.

A szakvezető optimista a szezont illetően. 

- Egyértelműen győzelmet várok a Pécs ellen, más eredményt nem tudok elképzelni. Erős, egységes csapattal találkozunk, de nyerni akarunk. Fontos, hogy jól induljunk a bajnokságban. Reméljük sokan kilátogatnak a mérkőzésre, nagy szükségünk lesz szurkolóink bíztatására.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus