Markovics, Kovács Ákos és Mohammed nélkül az Alba

Kovács bokasérülést szenvedett vasárnap, Markovicsnak még mindig a jobb vállával vannak gondok, Mohammed viszont nem sérült.

Az albakosar.hu beszámolója:

Kedden délelőtt 9 órakor száll fel a Liszt Ferenc Repülőtér aszfaltjáról a lengyel légitársaság járata, amely előbb Varsóba, majd a fehérorosz nagyvárosba szállítja az Alba Fehérvár küldöttségét. Együttesünk szerdán este lép pályára a Tsmoki Minsk vendégeként a FIBA Europe Cup sorozaton, az utolsó csoportmeccsen az F jelű négyesben. Nem tart a csapattal Kovács Ákos irányító, a nyáron, Paksról érkező kosaras vasárnap este edzésen szenvedett kisebb sérülést, a bokája bedagadt, ezért elővigyázatosságból itthon pihen az elkövetkező napokban. Minden bizonnyal a szombat esti, Sopron elleni, fehérvári bajnokin már pályára léphet.

Luka Markovic sem jut szóhoz a hét közben, sőt, vélhetően a hétvégén sem, ugyanis egy hónapja bajlódik a jobb vállával, továbbra sem végezhet teljes értékű edzésmunkát. A közelmúltban újra szerződtetett amerikai bedobó, Alhaji Mohammed sem utazik az egykori szovjet utódállamba. Ő nem bajlódik semmilyen problémával, kimondottan jó formában van, a hétvégén, a tervek szerint a nyugati határszéli látogatók elleni bajnokin ölti magára ismét az Alba kék-fehér szerelését.

Ott lesz viszont Minszkben Aleksa Brbaklic, aki a múlt hetet a német élvonalban szereplő s.Oliver Würzburg farmcsapatánál töltötte próbajátékon. A 22 esztendős sportoló pénteken tért vissza Fehérvárra és azonnal bekapcsolódott a tréningekbe. Brbaklic tagja a Fehéroroszországba utazó keretnek.

Forrás - albakosar.hu
Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus