Megérkezett az Alba ötödik légiósa is

Winston Shepard ma már részt vesz a csapat edzésén, holnap pedig azonnal pályára is lép a Veszprém elleni felkészülési mérkőzésen.

Az albakosar.hu beszámolója:

Szülővárosában, Houstonban szállt fel a repülőre, Párizsban szállt át, kissé fáradtan érkezett meg Székesfehérvárra. A 3-as és 4-es poszton egyaránt bevethető kosaras kedden, a délelőtti órákban orvosi és terheléses vizsgálatokon esik át, a tervek szerint a kora esti edzésen már részt vesz, valamint pályára lép a szerdán, 18 órakor következő, Veszprém elleni barátságos találkozón is. A 22 esztendős játékos a nyáron végzett az egyetemen, részt vett a nyári ligában a Golden State Warriors együttesében, de nem kapott szerződést az NBA-ban szereplő csapattól.

- Sosem jártam még Európában, tehát új közegbe kerültem. Bár meglehetősen fáradt vagyok a hosszú repülőút miatt, várom az első edzést és a tétmeccseket is. Azért fogadtam el az Alba által kínált szerződést, mert meggyőződésem, itt fejlődhetek, jobb játékossá válhatok. Szeretnék a csapat egyik vezére lenni, játékommal és pontjaimmal sok örömet szerezni a szurkolóknak – mondta a tengerentúli játékos.

Forrás, Foto, Slide: albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus