Megvált egyik meghatározó játékosától a Sopron

Amorie Archibaldt szerződést szegett.

A Sopron KC közleménye:

Nem érkezett vissza a megadott határidőre, így a klub- és szakvezetésünk döntése értelmében csapatunk megvált egyik meghatározó játékosunktól, Amorie Archibaldtól.

Tekintettel arra, hogy 30-án már a Kecskemét ellen hazai bajnokit játszik csapatunk, a Gasper Potocnik vezette szakmai stáb 26-án délelőttig adott pihenőt, vagy ha úgy tetszik szabadságot az ünnepekre a játékosoknak. A jelzett határidőre minden játékos visszatért – kivéve Amorie Archibaldot.

A történtek után vezetőségünk üzenetben tájékoztatta a kosarast képviselő ügynökséget a történtekről, röviden arról, hogy Archibald szerződést szegett. Ezek után érkezett a válasz – konkrét időpont megjelölése nélkül -, hogy majd visszajön…

Szakmai és klubvezetésünk mindezek után teljes egyetértésben úgy döntött, hogy – bármilyen jól is teljesített az utóbbi mérkőzéseken – a továbbiakban nem kér a csapatot cserbenhagyó légiós szolgálataiból, hanem próbál egy új, játékerőben legalább hasonló szintet képviselő, de megbízhatóbb kosarast keresni a posztjára.

 

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

 

Fotó, slide: sopronkc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus