Meleg Gergő a PVSK-VEOLIA csapatánál folytatja

Krivacsevics Márkó után megvan a mecsekaljaiak második igazolása is - a fiatal center a Rátgéber Akadémiától érkezik, két évre írt alá.

A klub hivatalos honlapja, a pvsk-panthers.hu számolt be Meleg Gergő leigazolásáról:

Krivacsevics Márkó után megvan csapatunk második igazolása is. Meleg Gergő a Rátgéber Akadémiától érkezik, két évre írt alá.

Az biztos, hogy a palánkok alatt nem leszünk híján a tehetségnek az ősszel rajtoló szezonban. Alig egy hete jelentettük be, hogy a legutóbbi bajnok Falco csapatától érkezett hozzánk Krivacsevics Márkó, most pedig már az is biztos, hogy újabb fiatal magasemberrel erősödünk. Az előző szezont a Rátgéber Akadémia NB I. B-s együttesében, a Pécsi NKA-ban töltő Meleg Gergővel kétéves szerződét kötöttünk. Ráadásul annak ellenére, hogy még csupán alig húsz éves, már van A csoportos tapasztalata is, hiszen a 2018/19-es szezonban a TF együttesét erősítette.

- Az A csoportos szezon után úgy gondoltam, hogy egyet talán hátrébb kell lépni ahhoz, hogy aztán előre tudjak – árulta el nekünk 207 centi magas újdonsült centerünk, Meleg Gergő.  - Úgy vélem, hogy ez be is jött, hiszen az NB I. B-ben a csapatnak és nekem is nagyon jól ment. Végig ott voltunk az első helyen, holtversenyben, én pedig az egyik vezére tudtam lenni a gárdának. Ezért gondoltam most úgy, hogy ideje feljebb lépni. Örülök, hogy erre a PVSK-nál lesz meg a lehetőségem. Azért fogok dolgozni nagyon keményen, hogy ne csak az U23-as szabály miatt kerüljek majd pályára. Meg fogok küzdeni azért, hogy egyébként is tagja legyek az alaprotációnak! Természetesen nagyon sokat kell még fejlődnöm, erőnlétben például. Ami azonban az erősségemnek mondható, és amivel igyekszem majd bizonyítani, hogy helyem van a csapatban, az az, hogy magasságom ellenére elég mozgékony vagyok, és a palánktól távolabb is jól feltalálom magamat.

A csoportos csapatunk ügyvezetője, Bán Gábor elégedetten számolt be legújabb igazolásunkról.

- Egy roppant tehetséges játékost sikerült szerződtetnünk, ráadásul hiányposztra – nyilatkozta Bán. - Természetesen a jövő évi keret kialakításáról folyamatosan egyeztetünk Dragan Aleksziccsel, és vele teljes egyetértésben, sőt, az ő kifejezett kérésére igyekszünk olyan fiatalokat megszerezni, akik nem csak az új, U23-as szabály miatt a meccsek első félidejében, hanem akár az egész meccsen is bevethetőek lesznek a bajnokság során. Meleg Gergő egy ilyen fiatal játékos, így nagy öröm számunkra, hogy Krivacsevics Márkó után vele is két éves szerződésben sikerült megállapodnunk.

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Forrás, Fotó, Slide - pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus