Mészáros Máté Jászberénybe igazolt

Elnök még nincs, új magyar játékos már van az idei szezon egyik meglepetéscsapatánál.

A klub közleménye:

Bár az új elnök személye még nem ismert, javában tart klubunknál a 2019/2020-as szezon előkészítése. Az már biztos, hogy Nikola Lazics irányítja csapatunk szakmai munkáját, s most két játékos szerződtetéséről is beszámolhatunk.

Az év első felében kevesebb, a második felében a sérülések miatt több lehetőséget is kapott csapatunkban Ruják Bence, aki jól élt az eséllyel, és bizonyította, hogy lehet rá számítani. Nos, ő a következő szezonban is a JKSE együttesét erősíti majd, miután aláírta az erről szóló szerződést, és marad nálunk. Ez már azért is nagyon fontos, mert köztudott, hogy az ősztől kezdődő pontvadászatban minden mérkőzésen egy magyar játékosnak mindig kell a pályán lennie.

Ennek jegyében, s már annak ismeretében is, hogy Czirbus József Veszprémbe igazolt, kezdte meg a tárgyalásokat új magyar játékosok igazolásáról klubunk vezetése. A tárgyalások a 27 éves Mészáros Máté (190 cm, 88 kg) esetében eredményesen zárultak, s ő a KTE-Duna Aszfalt csapatától hozzánk igazolt. Tizenhat évesen került Kecskemétre, s ott idővel bejátszotta magát a felnőtt együttesbe. A 2017/2018-as szezont a Sopronban töltötte, majd visszatért Kecskemétre. A 3-as poszton bevethető játékos Sopronban 34 mérkőzésen átlag 18 percet játszott és 5 pontot, valamint 3 lepattanót szerzett, s adott meccsenként egy gólpasszt. A legutóbbi szezonban átlag 15,7 percet játszott a KTE-Duna Aszfalt csapatában, s a Sopron ellen szerezte legtöbb pontját (12), míg a Szeged ellen a legtöbb lepattanóját (11). Reméljük, hogy nálunk megtalálja számítását és csapatunk erőssége lesz.

A tárgyalások természetesen gőzerővel folynak újabb játékosok szerződtetése ügyében, s amint lesznek új híreink, azt azonnal megosztjuk majd szurkolóink, honlapunk olvasói között.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus