Nagyot húz a DEAC: Sztrahinja Milosevics érkezik Debrecenbe

Nagy nevet igazolt a sérült Milos Boriszov helyére a debreceni együttes.

A klub hivatalos honlapja jelentette be Milosevics szerződtetését:

Sztahinja Milosevics személyében újabb idegenlégióst igazolt a DEAC kosárlabdacsapata. A 203 centis erőcsatár közel öt szezonon keresztül erősítette a Szolnoki Olaj csapatát, a Tisza-partiakkal a bajnokságban és a Magyar Kupában is többször felért a csúcsra. A 34 éves szerb játékos az előző kiírásban súlyos sérülést szenvedett, februári Achilles-ín szakadásának rehabilitációja a naptári év elején fejeződött be.

- Milosevics rehabilitációját végig kiemelt figyelemmel követtük, többször is járt orvosi vizsgálaton Debrecenben. Nagyon örülök, hogy sikerült őt leigazolnunk, elfogultság nélkül mondhatom, hogy az elmúlt évek egyik legjobb külföldije csatlakozik most a keretünkhöz. Közel egy éve nem játszott tétmérkőzést, ezért türelmesnek kell vele lennünk, de biztos vagyok benne, hogy ha újra sikerül felvennie a ritmust, akkor hatalmas erősítés lesz számunkra. – vélekedett az új szerzeményről Becsky István szakosztályvezető.

További hír a klub háza tájáról, hogy Milos Boriszov gerincét több orvos is megvizsgálta az elmúlt hetekben, s a szakemberek végül a műtét mellett döntöttek. A montenegrói közönségkedvenc várhatóan jövő hét elején fekszik kés alá.

- Boriszov igazi vezére volt a csapatnak az elmúlt másfél évben, nemcsak egy kiváló játékost, de egy nagyszerű embert is megismertünk a személyében. Visszatérésének pontos dátumát még nem tudták megmondani az orvosok, kicsi esély még van rá, hogy ebben a szezonban pályára lépjen, de nagy valószínűséggel csak a következő idényben lesz újra bevethető. Az egész klub nevében ezúton is mielőbbi felépülést kívánok neki. – zárta szavait a Becsky István.

 

fotó: hunbasket.hu

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus