Négy légióssal fejezi be a szezont a Jászberény

Az idei abszolút meglepetéscsapat amerikai légiósa már nem épül fel sérüléséből az idény végéig.

A jkse.hu hivatalos közleménye:

Talán a címből már sejteni lehet, sérült játékosunk számára biztos, hogy végleg befejeződött az idei szezon. Bár sérülését követően a rehabilitáció során a szakemberek és ő maga is mindent megtett felépüléséért, azonban így sem léphet már pályára a rájátszásban.

Orlando Coleman mentalitásával, játékával gyorsan belopta magát szurkolóink szívébe. A Pitts-szel együtt „elkövetett” látványos alley oopok már a két fiú védjegyévé is váltak. Nagyszerű játéka nagyban hozzájárult ahhoz, hogy csapatunk messze az elvárások fölött teljesített. Nem kis riadalmat okozott, amikor egy ártatlan helyzetben az ugrócsontja megsérült. Gyorsan kiderült, hogy felépülése nem lesz túl gyors, de sokáig reménykedtünk abban, hogy a rájátszásban már ismét segítheti csapatunkat. A legutolsó orvosi vizsgálat során azután kiderült, hogy nincs értelme megkockáztatni játékát, mert túl fiatal még ahhoz, hogy további pályafutását tegye kockára. Klubunk minden segítséget megadott rehabilitációjához, de hiába szeretett volna újra nálunk pályára lépni – s ezért ő is mindent megtett -, számára a bajnoki pontvadászat véget ért.

Személyében egy nagyszerű embert és egy nagyszerű kosárlabdázót ismertünk meg. Örülünk, hogy játszott nálunk, hogy megismerhettük, s vele együtt nagyszerű szezont produkált csapatunk. Társaitól a csütörtök esti edzés után búcsúzik és pénteken visszautazik hazájába, az Amerikai Egyesült Államokba.

Mielőbbi teljes gyógyulást és további sportsikereket kívánunk Orlando!

Vezessen az utad bármerre is a következő években, légy sikeres!

Szurkolóink nevében is köszönjük teljesítményedet, s minden jót kívánunk neked!

Köszönjük Orlando Coleman!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus