Nicholas Covington érkezik Doyne pótlására a Falcóhoz

Az NBA D-Ligájából, az Idaho Stampede-től Nicholas Covington érkezik próbajátékra a Falcóhoz, ő helyettesítheti a sérült Doyne-t.

A csapat hivatalos honlapja, a falcokc.com számolt be az új játékosról:

Nick Covington Bam Doyne-nal játszott együtt a főiskolán. Kálmán László elmondása szerint olyan játékost kerestek a csapathoz, aki a játékszervezésben is segítségünkre tud lenni, mint támadásban, mind védekezésben, ezért esett a választás az alapvetően irányító játékosra. 2 hét próbajátékra érkezik hozzánk Nick, azt követően derül ki, megfelelően tudja-e pótolni korábbi csapattársát.

Emellett azonban Covington jól mozog kettes poszton is. 2008-ban vett részt az Eurobasket nyári ligájában, ahol majdnem MVP lett, és biztató leírást találhatunk róla: Az akkori nyári liga egyik legjobb irányítója volt, nagyon biztos kézzel bánik a labdával, és fizikailag is jó felépítésű játékos. Jól egy-egyezik, leírása szerint jól alakítja ki saját dobóhelyzeteit, és társait is jól hozza helyzetbe.

Nick 189 cm magas, 91 kg, 1985-ös születésű, amerikai játékos. Jelenleg az NBA D ligájában játszott, de nem ismeretlen számára az európai terep, játszott már korábban Romániában, Írországban és Észtországban is.

Forrás - falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus