Nikola Lazics marad a Kaposvár vezetőedzője

A keretet az ő elképzelései szerint alakítják. 

fotó: delfinek.hu

A Kaposvári KK közleménye:

A szerb-magyar Nikola Lazics 2020. december 15-én vette át csapatunk vezetőedzői posztját és irányításával az alapszakaszban 9-7-es mérleget mutatott fel együttesünk, amely az idényben minket sújtott sérüléshullámot is figyelembe véve impozáns mutató.

– Már decemberi szerződtetésekor is hosszabb távú együttműködésben gondolkodtunk, melyre Nikola hasonlóképpen nyitott volt – fogalmazott Puska Zoltán, a Kaposvári Kosárlabda Klub ügyvezetője. – A következő idény tervezésének elsődleges szempontja mindig a vezetőedző személye, így törekedtünk a mielőbbi megállapodásra.

A vezetőedző kiléte tehát eldőlt, ennek megfelelően a 2021/2022-es idény játékoskeretének kialakítása a klub anyagi kondícióinak figyelembevételével Nikola Lazics vezetőedző elképzelései szerint fog megvalósulni. Az érintettekkel kapcsolatos tárgyalások folyamatban vannak.

A 60. születésnapját márciusban ünneplő Nikola Lazics hazájában a Vojvodina csapatában kosárlabdázott, majd 1993-ban került Magyarországra, ahol előbb játékosként, majd vezetőedzőként szerepelt Zalaegerszegen. Később edzősködött a Vojvodina, a Falco, a Szeged, a Jászberény és a Veszprém csapatánál is mielőtt átvette a kétszeres bajnok Kaposvári KK irányítását.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus