Októberben a rózsaszín is megjelenik a Falco-játékosok szerelésén

A Falco gárdája a mellrák elleni küzdelemre szeretne felhívni a figyelmet, de jótékonysági gyűjtést is rendeznek egy gyermekotthon javára.

A falcokc.com felhívása:

Kedves Szurkolók!

Nem kell semmi rosszra gondolnotok, nem fog megváltozni a csapat jól megszokott sárga-fekete szín összeállítása. Október hónapban mégis egy kicsit megváltozik játékosaink öltözködése.

Miért pont októberben? Október a nők a hónapja, amikor az emlőrákra, annak kiszűrésére hívják fel a figyelmet a média szereplői. Ehhez Rózsaszín Októberhez fog csapatunk is csatlakozni és szeretnénk kérni Titeket, hogy támogassátok játékosainkat!

Egy kis játékra invitálunk Titeket! Váradi Beniék egész október hónapban viselni fognak valamilyen rózsaszín ruhát, kiegészítőt (edzések és mérkőzések kivételek ez alól). Keressétek Őket edzés után, Fő téren, bárhol a városban és készítsetek Velük egy képet és töltsétek fel a Facebookra. Fontos, hogy a képen szerepelnie kell a rózsaszín ruhadarabnak és a posztban jelöljétek meg hivatalos Facebook oldalunkat! A kép feltöltői között a hónap végén kisorsolunk 3 darab, a csapat játékosai által dedikált kosárlabdát.

A klub szeretné ezzel a programmal felhívni a figyelmet a nőket veszélyeztető betegségekre, így ez nemcsak egy játék. A Rózsaszín Október egy, nagyszabású gyűjtéssel zárul. Ron Curry-ék hónap végén/november elején egy több ajándékból álló csomagot fognak adományozni EGY GYERMEKOTTHONBA. Ha szeretnétek egy-egy kisebb ajándékkal feldobni a gyermekotthon lakóinak életét, akkor a Falco iroda várja a RÓZSASZÍNbe öltöztetett felajánlásaitokat.

Játékra fel! Köszönettel: Falco!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus