Pécsett rendezik a kerekesszékesek magyar kupáját

Október 7-8-án Pécsett rendezik a Kerekesszékes Kosárlabda Magyar Kupát - Sztojkovics Éva és Iványi Dalma lesznek a rendezvény arcai.

Az MKOSZ sajtóközleménye:

Kerekesszékes Kosárlabda Magyar Kupa
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
2017. október 7-8.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége elkötelezett a fogyatékkal élők esélyegyenlőségének megteremtésében, sportolási lehetőségeik és életminőségük javításában.  Ezért működteti a Fogyatékkal Élő Kosárlabdázók Bizottságát, amely többek között szervezi és lebonyolítja a Magyar Kerekesszékes Kosárlabda Bajnokságot és a Magyar Kupát. Az MKOSZ Fogyatékkal Élők Bizottsága a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség közreműködésével 2017. október 7-8-án Pécsett a Lauber Dezső Sportcsarnokban rendezi a 2017/2018-as szezonban a Kerekesszékes Kosárlabda Magyar Kupát. Magyarországon eddig négy csapat alakult meg (Soproni Tigrisek, Soproni Sportiskola, Törekvés SE Budapest, DVTK Miskolc), akik ezen a versenyen is összemérik tudásukat. 

A program:

2017. október 7. szombat
16.00  Soproni Tigrisek - Soproni Sportiskola
17.30  VIP mérkőzés, dobóverseny kerekesszékből
18.15  Törekvés SE Budapest – DVTK Miskolc

2017. október 8. vasárnap
09.00  Bronzmérkőzés
11.00  Döntő 
13.00  Eredményhirdetés

Elfogadták felkérésünket és a kétnapos rendezvény arcai lesznek: Sztojkovics Éva és Iványi Dalma

A rendezvény lebonyolítása mellett a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség célja, hogy városunkban alakuljon meg egy kerekesszékes kosárlabda csapat. Emellett fontosnak tartjuk, hogy a helyi közélet és gazdasági élet meghatározó szereplőiben erősítsük a személyes elköteleződést a parasport ügye iránt. 

További információ:
Janovics László elnök, Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség
20 666 7330

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus