Pick-up Game-et szervez a Basket Beats és a CamUgo SportLab

Most szombaton Budapesten 5 az 5 ellen, illetve 3 a 3 ellen is lesz kötetlen játék, amire még lehet jelentkezni (x).

Az elmúlt napokban több cikket is olvashattatok honlapunkon egy teljesen újdonságnak számító, szeptemberben megnyílt fővárosi kosárlabda központról, illetve a helyileg abban szerveződő speciális egyéni képzésről.

Most az olvasókhoz felhívást intéz a Basket BEATS és játszani invitál mindenkit, akinek lenne kedve és ideje kipróbálni a csarnokot és 5 az 5 ellen vagy 3x3-ban játszani egyet.

Ezen a hétvégén, szombaton (2020. 09. 26.) 10:00 és 14:00 között a vadonatúj palánkokkal ellátott center pályán, valamint az utóbbi napokban egyéni képzésre, illetve 3x3 elleni játékra létrehozott félpályán folyik majd az alkalmi küzdelem. 

Korosztálytól és nemtől függetlenül lehet nevezni a bbpickupgames@gmail.com e-mail címen, ahová egy ember akár többeket is nevezhet természetesen - a szervezők péntek 22:00-ig várják a jelentkezéseket.

A részvétel díja fejenként 2.000 Ft, amit készpénzben, a helyszínen kell megfizetni a szervezők számára.

Felszerelés: váltócipő és színes, valamint fehér kosárlabda felső legyen mindenkinél. A zuhanyzóval ellátott férfi és női öltöző mindenki számára rendelkezésre áll.

A Budapesten, a XI. kerületi Hunyadi János utca 16. szám alatt található CamUgo SportLab zárt, kamerával ellenőrzött parkolójában ingyenes a parkolás, tömegközlekedéssel pedig a 133E, illetve a 33-as buszokkal lehet a legegyszerűbben eljutni a játék helyszínére.

A csapatokat a helyszínen a szervezők osztják el, de ha valaki kifejezetten egy csapattal érkezik (azaz az 5x5 játékban legalább 5 fő, a 3x3 elleninél legalább 3 fő), akkor kérésre természetesen az adott játékosok lehetnek/maradhatnak együtt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus