PVSK: Ivkovicsot, Csirkét, Alekszicset, Budimirt, Iványit is díjazták

Ünnepséget tartott a baranyai klub.

A pvsk-panthers.hu beszámolója: 

"Egy éve készültünk rá, és végre eljött a nagy nap: 100 éves lett szeretett klubunk, a PVSK! Hiába volt nagyszabású a centenáriumi ünnepség, mégis családias hangulatban telt. Tele régi ismerősökkel, nagy találkozásokkal, közös emlékekkel, és ahogyan az egy családhoz illik, itt-ott néhány megható könnycseppel. Persze ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen anyaegyesületünk apraja nagyja azt ünnepelte, hogy épp egy évszázaddal ezelőtt, 1919. augusztus 23-án megszületett a Pécsi Vasutas Sportkör. Az ünnepséget péntek este egy centenáriumi közgyűlés zárta le, amelyen kitüntették az elmúlt hosszú évtizedek nagyjait. A közgyűlésen három aranygyűrűt, illetve számos díszoklevelet adtak át sportolóknak, vezetőknek, és olyanoknak, akik így vagy úgy, de rengeteget tettek a klubért. Mi, kosárlabdázók pedig elégedetten tapsolhattunk, hiszen nyolc hozzánk kötődő, vagy most is velünk dolgozó sporttársunknak gratulálhattunk."

PVSK Aranygyűrűt vehetett át:

Iványi Dalma kosárlabdázó, edző, a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia szakmai igazgatója, Kovács Mária, ökölvívó, edző, korábbi szövetségi kapitány és Ivkovics Sztojan kosárlabdázó, a PVSK kupagyőztes csapatának edzője, jelenlegi szövetségi kapitány.

PVSK Centenáriumi díszoklevelet kapott:

- Rab Gyula, korábbi játékosunk, az NB I. B-s csapatunk másodedzője, valamint az NB I. B U20-as együttesünk vezetőedzője.
- Csirke Ferenc, korábbi játékosunk, a PVSK-Veolai vezetőedzője.
- Veljko Budimir, a PVSK-Veolia csapatkapitánya.
- Dragan Alekszics, aki a tíz évvel ezelőtt kupát nyert csapatunk alapembere volt, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője.
- Sági Zoltán, korábbi technikai vezetőnk, a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia igazgatóhelyettese.
- Ifj. Dr. Mintál Tibor, korábbi csapatorvosunk, a PTE Ortopédiai Klinika osztályvezető orvosa, a PTE ÁOK tanszékvezetője.
- Bernáth Miklós, utánpótlásedző, a PVSK-Panthers kosárlabda csapatainak támogatója, valamint a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia edzői értékelő rendszerének kidolgozója, az értékelő team vezetője.

fotó: pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus