Rakics és Ivosev Kecskeméten!

Az irányítóposzton bevethető Miljan Rakics, valamint az erőcsatár Tomiszlav Ivosev kölcsönszerződést írtak alá a KTE-Duna Aszfalt gárdájával.

Már-már sejteni lehetett, többen is biztosra vették a két játékos hírös városiakhoz való csatlakozását, hiszen hetek óta alapoznak az alföldiekkel, ám még csak ma vált hivatalossá a transzfer. A két honosított szerb két évet hosszabbított az Olajjal, valószínű, ezzel a kölcsönadással fejlődni küldik őket Sztojan Ivkovicsékhoz. Tavaly egyikőjük sem töltötte be az alapember szerepét a tiszapartiaknál, de Kecskeméten változhat - minden bizonnyal változni is fog - ez a helyzet. Pontosan beleillenek abba a játékkultúrába, amit a KTE képvisel.

A kesport.hu beszámolója:

"Sztojan Ivkovics szakmai igazgató örömét fejezte ki a két játékos érkezése kapcsán. Továbbá hozzátette, hogy szeretné, ha a két kosaras a kölcsönszerződés végeztével olyan szintre tudna fejlődni irányítása alatt, hogy a későbbiekben a Szolnoki Olaj csapatát is erősíteni tudják játékukkal.

A klub továbbra is tárgyalásokat folytat, hiszen center poszton még mindig vannak lyukak, miután Marko Spica térdének állapota miatt nem lett a KTE Duna Aszfalt játékosa."

Foto, Slide - telesport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus