Streetball: "Esőmenő" hősök Veszprémben

Szakadó esőben kezdődött, de végül eredményesen zárult a szombati nap.

Ha nem is ítéletidőben, de szakadó esőben kezdődött a streetball szombaton Veszprémben. Az is felvetődött a szervezőknél, hogy "lefújják" a rendezvényt, de végül ahogy az időjárás, úgy minden jóra fordult. - olvasható  a hunbasket.hu-n.
 
A hivatalos kezdési időpontban, szombaton reggel 9-kor szakadt az eső Veszprémben a Kossuth utcában, a streetball helyszínén. A kenguru és az U16-os korosztály csapatait nem zavarta a sűrűn hulló csapadék, ők elkezdték, így aztán a játékvezetők ázva, a jegyzőkönyv írói pedig esernyők alatt kezdték meg "műszakjukat".
 
Úgy egy órán át változó intenzitással hullott az "égi áldás", és bizony a szervezők fejében megfordult, hogy lefújják a rendezvényt. Jött a gyors és biztató - sőt, mint kiderült, pontos - meteorológiai "gyorshír", hogy 10-körül eláll. Úgy is lett, és végül az összesen 58 nevező csapatból 53 el is kezdte a küzdelmeket a különböző kategóriákban. Amíg - ez úgy fél 12 tájban történt meg - fel nem száradtak a pályák, a csapatok játékosai egymásra vigyázva, óvatosan játszottak.
 
Az ügyességi viadalokat is megrendezték: volt, amely látványos, és akadt, amely kifejezetten izgalmas volt. A streetball szervezői ezúton is köszönik a csapatok, játékosok, csapatvezetők, szülők hibátlan hozzáállását.
 
A sorozat következő rendezvényének Paks ad majd otthont szeptember 3-án, nevezni szeptember 1-jén éjfélig lehet a www.streetballnet.hu oldalon.

 

Kép, slide: hunbasket.hu; Streetball Hungary facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus