Szarvas Gábor és Jakab Máté a Szolnoki Olajnál

A Szolnoki Olaj új vezetőedzőjének, Andreas Wagnernek két magyar segédedzője lesz: Jakab Máté és Szarvas Gábor.

A Szolnoki Olaj KK sajtóközleménye:

A május végi közleményünk után újabb hírekkel, bejelentésekkel szeretnénk szolgálni, amelyek a szakmai stábot, és az utánpótlást érintik. Amint arról már beszámoltunk, Báder Márton május 1. óta a csapat szolgálatában dolgozik klubigazgatóként, feladata elsősorban a felnőtt csapat szakmai irányítása a 2017-18-as szezonban.

A felnőtt csapat vezetőedzői posztját Andreas Wagner tölti be a következő évadban, a 41 éves német szakember egy évre írt alá csapatunkhoz. Segítői a MAFC csapatából érkező, 25 éves Jakab Máté, valamint a szolnoki születésű, 36 esztendős, az MTK Törökbálinttól érkező Szarvas Gábor lesznek. 

Az U20-as csapat felkészítéséért a nyártól ugyancsak Szarvas Gábor felel, az U18-as csapat edzője Nemes Péter lesz, akit Jakab Máté segít majd, felnőtt edzői kötelezettségei mellett.

Az utánpótlás szakmai koordinálása Falusi Tünde feladata lesz, az ő munkáját Kmézics Zorán segíti majd. Az erőnléti edző feladatkörét Pásztor György látja el.

A csapathoz kapcsolódó hír még, hogy június végén, két heti turnusban Kmézics Zorán vezetésével ismét megrendezésre kerül az International Basketball Camp Szolnok, amelyre szeretettel várjuk a jelentkezőket, a részletek a klub hivatalos honlapján megtalálhatóak.

Szolnok, 2017. június 19.

Szolnoki Olaj KK


Forrás - szolnokiolaj.hu
Foto, Slide - mtkbasket.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus