Szolnoki nevelésű játékosokkal kötött szerződést az Olajbányász

Hat szolnoki nevelésű fiatal tehetséggel kötött szerződést a nyolcszoros bajnok gárda.

Az iSzolnok.hu tudósítása:

Fontos feladatául jelölte meg a fiatal szolnokiak beépítését a Szolnoki Olajbányász új szakmai vezetősége. Ennek fényében a nyolcszoros bajnok szerződést kínált több tehetséges, szolnoki nevelésű játékosnak. A klub vezetése arról tájékoztatta az iSzolnokot, hogy több fiatallal már meg is állapodtak.

Aláírta már szerződését az eddig is a felnőtt kerettel dolgozó Frikker Marcell, Csák Bence és Frank Áron, valamint az eddig az U20-as csapatot erősítő Arnóth Zoltán is marad Szolnokon. Az Olajbányászban folytatja pályafutását az előző szezonban az U18-as bajnokság alapszakaszát és rájátszását megnyerő sportiskolás csapat két játékosa, Gilszki Erik és Orbán Péter Bendegúz.

Az Olajbányász korábban már megállapodott a felnőtt válogatott Kovács Péterrel és Juhos Leventével, Rudner Gáborral, illetve a rutinos magasemberrel, Tóth Norberttel. Rajtuk kívül ugyancsak aláírt Dragan Aleksic csapatához az irányító Kenneth Smith, a center Demetris Morant, illetve az NBA-G Liga bajnokcsapatának tagja, a bedobó Dakarai Tucker.

fotó: iSzolnok.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus