Változások a Honvédnál

Baksa Szabolcs vezetőedző, továbbá Demeter Attila, Völgyi Marcell és Tarján Izsák is távozik.

A Budapesti Honvéd Sportegyesület facebook közleménye:

Változások a felnőttcsapatnál.

Távozik a Budapesti Honvéd Sportegyesülettől Baksa Szabolcs, aki az elmúlt két szezonban vezetőedzője volt a kosárlabdacsapatunknak.

Szabi az első szezonjában idény közben vette át az együttes irányítását még a Piros-csoportban, és a vezetésével – mondhatni első nekifutásra – 21 év után sikerült kiharcolnunk a visszajutást az A-csoportba. Ezt követően az első osztályban is megkapta bizalmat, és élt is vele, hiszen sikerült kiharcolnunk a bennmaradást. Elmondható, hogy a csapattal együtt ő is nagy fejlődésen ment keresztül, hiszen a Piros-csoportos csapatunk másodedzőjeként érkezett hozzánk, ami után nem sokkal már A-csoportos vezetőedzőnek mondhatta magát. Összességében tehát két rendkívül sikeres szezont tudhatunk magunk mögött, és a legjobbakat kívánjuk neki Sopronban. 

„Először is szeretném megköszönni az elmúlt két szezont a Budapesti Honvéd SE vezetőségének és mindenkinek, akivel együtt dolgoztunk. Azt hiszem, vitán felül nagyon sikeres esztendőket tudhatunk magunk mögött, és a Honvéd ismét ott van, ahová valóban tartozik. Megtiszteltetés volt ezen az úton vezetőedzőként segíteni a klubot, és mindig jó szívvel fogok visszagondolni ezekre az pillanatokra. Bár most elágaznak útjaink, de továbbra is szorítani fogok, hogy a csapat elérje aktuális céljait, és ki tudja, talán a jövőben keresztezik még egymást ezek az utak. Még egyszer köszönöm, hogy befogadott a Honvéd-közösség, mindenkinek jó pihenést kívánok a nyárra, és sok sikert a következő szezonra!” – mondta a búcsúzó Baksa Szabolcs.

A vezetőedzőnkön kívül további távozói is vannak egyesületünknek. Demeter Attila egy szezon után Kínába szerződik, ahol egy profi 3x3-as csapatnál folytatja a pályafutását. Völgyi Marcell szerződését nem hosszabbítottuk meg, míg saját nevelésű magasemberünk, Tarján Izsák a több játéklehetőség reményében a Nyíregyháza BS-hez szerződik. Mindannyiuknak köszönjük a közös munkát és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Rövidesen jó hírekről és érkezőkről is beszámolunk, addig is: Csak a Honvéd! 

 

Fotó, slide: Budapesti Honvéd Kosárlabda Szakosztály facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus