Váradi marad a Falcónál

Váradi Benedek megegyezett a Falco-Vulcano Energia KC Szombathellyel, további egy évig erősíti nevelőegyesületét a csapatkapitány.

A falcokc.com beszámolója:

Klubvezetőnk és a csapatkapitány egymás markába csapott, majd aláírta a szerződés meghosszabbítását, így még egy évig biztosan a Falco mezében szerepel Váradi Benedek.

Gráczer György, a klub ügyvezetője honlapunknak elmondta, hogy tovább folytatódik a 2017/2018 szezon előkészítése, ennek részeként Srecko Sekulovic vezetőedző után Váradi Benedek csapatkapitánnyal is újabb egy esztendőre megállapodott a Falco KC. 

Nagyon szerettük volna, ha a szombathelyi nevelésű, rendkívül tehetséges csapatkapitányunk, a klub válogatott játékosa továbbra is a 10-es sárga-fekete mezben szórta volna a kosarakat. Örömmel tájékoztatom a klub szimpatizánsait és a szurkolókat, hogy Beni továbbra is a Falco KC hírnevét öregbíti – tette hozzá Gráczer György.

Jó érzések vannak bennem és bizakodó vagyok a jövő évvel kapcsolatban is. Először azonban ebben a szezonban szeretném, ha minél jobb eredményt érnénk el. Szeretek itt játszani, még egy évre hosszabbítottam és jövőre is azon leszek, hogy a csapattal minél jobb eredményt érjünk el – fogalmazott érdeklődésünkre a 22 esztendős közönségkedvenc.

Váradi Benedeket legközelebb szerda este 20 órától láthatjuk a Körmend elleni párharc első meccsén

Forrás, Foto, Slide - falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus