A KTE erőcsatárt keres, de a mostaninál olcsóbban

Érdekes döntést hoztak az ötödik légióst illetően.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a nyár folyamán eddig három új játékossal bővült a KTE-Duna Aszfalt kerete. Révész Ádám Szegedről, Lewis Chester az Egyesült Államokból, míg Devaugntah Williams a macedón Kozuv Gevgelijától érkezik. Róluk beszélt Forray Gábor vezetőedző a ktekosar.hu-nak, majd rátért a még hiányzó láncszemekre is.

„Négyes posztra keresek még egy játékost. Van több kiszemeltünk is, de jelenleg a lehetőségeink és a piaci árak nem egy szinten mozognak. Ahogy telik az idő, egyre inkább realizálódnak az árak, amelyek egyelőre még a csillagos eget súrolják. Ez persze érthető, hiszen mindenki a legjobbat akarja magának. Türelmesnek kell lenni, ha jön egy jó lehetőség, azonnal le fogunk csapni. Voltak már olyanok, akikkel tárgyaltunk, de egyelőre még inkább kivárnak. Az átigazolási piac ezen szakaszában ez egy abszolút normális dolog.”

A 21 esztendős montenegrói irányító, Nikola Vukcsevics lehetőséget kap arra, hogy ő legyen az ötödik légiós.

„Az ötödik légiós szerepét a nyár folyamán Nikola Vukcsevics fogja betöltetni. Megkapja a lehetőséget, hiszen már két éve a felnőtt csapatnál van, ismeri a szisztémát. Jó szellemű játékos, a B-ligában már bizonyította tehetségét. A felkészülést vele kezdjük el, ha él a lehetőséggel, nagyon boldogok leszünk, ha nem, akkor még mindig van a kezünkben változtatási lehetőség.”

fotó: KTE Kosárlabda Klub

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus