Alekszics a védekezést, Dzunics az energiát emelte ki

Az Alba belekényszerítette a rohanásba a Kecskemétet - Dzunics szerint nagy energiával játszottak - Mandics a büntetőzést emelte ki - Konsztantinidesz szerint a Körmendnek még nagyon sokat kel dolgoznia a szinte tökéletes első félidő ellenére. 

PVSK-VEOLIA - Naturtex-SZTE-Szedeák 97-87

Csirke Ferenc, PVSK (nso.hu): A Szeged ismét bizonyította, hogy nem véletlenül nyerte meg az U20-as bajnokságot. Nem látszott az a fiúkon, ami Kaposváron és Pakson, kicsit megkönnyebbültek, hogy már kedden bejutottunk a legjobb nyolc közé. Ha valaki nem kellő koncentrációval kezd, onnan nehéz visszajönni.

Andjelko Mandics, Szedeák (nso.hu): Jobb volt a Pécs, mi rosszul büntetőztünk, pedig ez a legkönnyebb pontszerzési lehetőség. Egyébként két sérültünk ellenére nem játszottunk rosszul, és még van két meccsünk a szezonban.

A sajtótájékoztató felvétele:

Szolnoki Olaj KK - Egis Körmend 67-60

Dragan Alekszics, Szolnok (nso.hu): Az első félidő sajnos nem a miénk volt, belementünk a test test elleni játékba, ami nekünk nem fekszik. A második félidőben viszont összeszedtük a védekezésünket, és ami nem működött odáig, az sikerült. Azt hiszem, a végén megdolgoztunk a győzelemért.

Antonisz Konsztantinidesz, Körmend (nso.hu): Elismerésem a szolnoki csapatnak, amely ezúttal is bizonyította, hogy nem véletlenül vezeti a mezőnyt. Mi az első félidőben tökéletesen játszottunk, kevés csapat mondhatja el magáról, hogy hatvanhét ponton tartja a szolnokiakat. Nekünk ez sikerült, de sajnos a hazaiak szerezték meg a győzelmet, nekünk még nagyon sokat kell dolgoznunk.

Quincy Ford, Szolnok:

Alba Fehérvár - KTE-Duna Aszfalt 85-60

Dzunic Branislav, Alba (kosarsport.hu): Nagyon sok energiával játszottunk, nagyjából sikerült megvalósítani azt, amit elterveztünk. Az volt a célunk, hogy jó védekezésből könnyű kosarakat érjünk el.

Forray Gábor, KTE (kosarsport.hu): Tudtuk mi az Alba erőssége, és belekényszerített minket a jó védekezésével húsz eladott labdába, amelyből dobtak harminc pontot. Ez a különbség, mert mi minden egyes pontért próbáltunk megszenvedni, illetve a meccs bizonyos periódusaiban kapkodva játszottunk, mivel belementünk az általuk kierőszakolt rohanásba, adok-kapokba, és ebből nem jöhettünk ki jól. Ma az Alba akarta érvényesült, teljesen megérdemelten nyertek. 

Lóránt Péter, Alba:

fotó: kosarsport.hu (Simon Erika)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus