Bencze Tamás elővette csapatát az Olaj elleni vereség után

A tréner szerint a játékosok nem azt csinálták, amit megbeszéltek, Szabó Zsolt is egyetértett vele.

Zalakerámia ZTE KK - Szolnoki Olajbányász 80-91

Bencze Tamás: Ilyenkor szokták azt mondani az edzők, hogy nehéz mit mondani, de nekem most nem az… A csapat nem azt csinálta, amit megbeszéltünk. Vajmi keveset láttam vissza a csapattól abból, amire készültünk. A csapat ezt nem csinálta meg és nem bizonyította be, hogy ha a megbeszélteket követjük, akkor ez, hogy működik. Ha valaki nem azt csinálja, amit elterveztünk, akkor a csapat játéka is más lesz, és ez történt most is. Nem arról volt szó, hogy nincs a hármasok ellen taktika, hanem hogy nem úgy védekeztünk, mint ahogy kellett volna, s akkor nem ez történik.

Dragan Aleksic: A védekezésünket sikerült végig magas szinten tartani és ez hozta meg a sikert is. Támadásban lehet hullámvölgy, de ha a védekezésünk stabil, akkor az hozzásegíthet bennünket a győzelemhez. A ZTE-ben két játékos korábban sérülés miatt kiesett, és nem volt elég idejük regenerálódni. Ők a Sopron ellen úgy érzem kihajtották magukat és ez ma érződött, mi viszont jó kondícióban voltunk és ennek is köszönhető a győzelmünk. Bár csak heten voltunk, hiszen két magyar játékosunk sérült, mégis sikerült végigvinnünk a mérkőzésen az akaratunkat és külön gratulálok Rudner Gábornak, aki nagyon sokat tett a sikerért.

Szabó Zsolt: Sem támadásban, sem védekezésben nem azt csináltuk, amit szerettünk volna és megbeszéltünk. A megbeszéltekkel ellentétben hagytuk őket távolról dobni és támadásban is lassúak és körülményesek voltunk és nem mozgattuk a labdát sem jól.

Tóth Norbert: Sikerült folytatnunk azt az utat, amit a Debrecen ellen elkezdtünk. A legfontosabb az, hogy a védekezésünk összeállt és jól kommunikáltunk egymással és csapatként játszottunk. Sikerült egy nagyon fontos győzelmet szereznünk.

A sajtótájékoztató felvétele:

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus