Benke és Váradi szavai a Falco mai BL-meccse előtt

18:00-tól a Ventspilst fogadja a magyar bajnok.

Csütörtök este a lett Ventspils csapatát fogadja a BL-selejtezőben a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely. A találkozó előtt Benke Szilárd és Váradi Benedek nyilatkozott röviden a klub honlapjának.

"Mindkét csapatban több új játékos van. Messzemenő következtetést nem kell és nem is lehet levonni a felkészülési meccsekből, mivel ilyenkor még sokat kísérletezhetnek a csapatok. Úgy érzem, jó irányba tartunk és napról-napra jobban kiismerjük egymást a pályán. Szerintem az egy-egy elleni védekezés hatékonysága lesz a legfontosabb!" - mondta Benke Szilárd.

"Ismerjük az ellenfelünket. Az, hogy még nem játszottak tétmeccset, jól is és rosszul is elsülhet. Mi minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni csütörtökön és vasárnap is, de most csak az első meccsel szeretnénk foglalkozni! Szeretnénk hazai pályán minél jobb játékot bemutatni és agresszív védekezéssel győzni. A epattanókra is nagy hangsúlyt kell fektetnünk, remélem. hogy hasonló hangulatú mérkőzés lesz, mint a legutóbbi" - tette hozzá Váradi Benedek.

fotó: falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus