Coleman szerint ez a Paks bajnokesélyes

Az ASE légiósa beszélt a tavalyi jászberényi szezonjáról is - nem volt kérdés, hogy igent mond a Paksnak.

Az előző szezonban az akkori meglepetéscsapat Jászberénynél villogott az amerikai Orlando Coleman, a következő idényt viszont már az Atomerőmű SE színeiben kezdi meg. Vele készített interjút a klub honlapja:

"Őszintén szólva (és ezt most nem azért mondom, mert ezt kell mondanom) mióta profi kosárlabdázóként játszom Magyarország a kedvenc országom. Tavaly a Jászberény színeiben léptem pályára és a szezon elején rengetegen mondták azt, hogy nem leszünk jó csapat, nem fogjuk semmire sem vinni. Senki nem hitt bennünk, de mi kitartottunk és mindeközben egy kis családdá formálódtunk, akiknél remekül működött a kémia a pályán. Remek szurkolói háttérrel is rendelkeztünk, egyszóval az egésznek nagyon pozitív hangulata volt. Amikor felmerült a lehetőség, hogy visszajöhetek Magyarországra játszani nem is volt kérdés, hogy mit válaszolok" - mondta Coleman.

"Nagyon magasak az elvárásaim. Tavaly a Jászberénnyel jó eredményeket értünk el és ott öt emberrel játszottunk 35 percet, itt több játékos áll a csapat rendelkezésére az edző tud rotálni, így mindenkinek marad energiája a végjátékra. Lóri és Cleanthony tapasztalataival, Shannon visszatérésével és a tehetséges fiatalok munkájával úgy gondolom, hogy a top csapatok között lehetünk idén és esélyünk lehet a bajnoki cím megszerzésére is" - tekintett előre.

A több mindenre kitérő beszélgetés teljes változata ezen a linken elolvasható!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus