Csirke a védekezést emelte ki, Potocnik szerint üzenet ez a vereség

A PVSK trénere hatalmas teljesítménynek tartja a legalább 50%-os alapszakaszt, Potocnik szerint mindenben jobb volt ellenfelük. 

Pécsi VSK-VEOLIA - Egis Körmend 89-77

Csirke Ferenc, PVSK-Veolia (kosarsport.hu): - Gratulálok a csapatomnak és a szurkolóinknak is, úgy érzem nagyon sokat segítettek a mai napon. Mindenki motivált volt a csapatban és megcsináltuk azt a kemény védekezést, amit az alapszakaszban mindig alkalmaznunk kellett volna. Ezt mutatja az is, hogy csak 77 pontot engedélyeztünk a Körmendnek. A negyedik negyed elején megint voltak hullámvölgyeink, de a vendégek feltámadását visszavertük, és nagyon fontos mérkőzést nyertünk meg. Az már biztos, hogy 50%-os alapszakaszt produkálunk, ami a mostani kiegyensúlyozott bajnokságban egy hatalmas teljesítmény tőlünk. Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást, nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánunk!

Gasper Potocnik, Körmend (kosarsport.hu): – A Körmend minden mérkőzést meg akar nyerni, de erre még a világ legjobb csapata sem képes. A Pécs minden szempontból jobb volt, és ez üzenet számunkra, hogy mennyit kell beletenni egy meccsbe.

Csirke Ferenc videós értékelése:

fotó: pvsk-panthers.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus