Csirke: Nagyon nehéz most megfogalmazni a gondolataimat

Sabáli szerint meccs közben nem tud észt osztani, kosár IQ nélkül megrekednek, úgy játszottak, hogy felállt a szőr a hátán - Fekete: ismét van csapata Kaposvárnak - Bencze szerint megérdemelten nyert a Szolnok - kölcsönös gratulációk a Körmend-Jászberény után.

Sopron KC - KTE-Duna Aszfalt 72-73

Sabáli Balázs: A jó csapatnak van szerencséje. Az első félidőben jól játszottunk, volt ritmus, járt a labda, bementek a dobások. Szünet után azonban ismét úgy játszottunk, hogy az embernek feláll a szőr a hátán. Rossz döntéseket hoztunk, eladtuk a labdákat, amikor az ellenfél bónuszban van szórtuk rá a triplákat, mint molnár a lisztet, az ő triplakísérleteikbe pedig bele faultolunk. Felkészíteni fel tudom a csapatot, de meccs közben észt nem tudok adni, s ha ez így marad, kosaras IQ nélkül megrekedünk egy szinten. Gratulálok a Kecskemétnek, sokat tett azért, hogy a maga javára fordítsa a meccset.

Forray Gábor: Sok edző sokszor mondta el, hogy egy egy ponttal megnyert meccshez szerencse is kell. Most szerencsénk volt, de megdolgoztunk érte, hogy szerencsénk legyen. Két ellentétes félidőt láthattunk, az elsőben negyvenhét, a másodikban viszont csak huszonöt pontot kaptunk. Szünetben megbeszéltünk, min kell változtatni, s ez hellyel-közzel működött is. Gratulálok a Sopronnak és a soproni közönségnek, amely remek hangulatot teremtett, a sport igazságos, biztos vagyok benne, hogy sok meccset nyernek még, lesz még szerencséjük, mert a sport hosszú távon igazságos. Saját csapatomnak külön is gratulálok, szurkolóinknak pedig köszönöm, hogy ilyen messzire is elkísértek minket.

Dénes Gábor: Gratulálok a Kecskemétnek! Nagyon jól kezdtünk, de már az első félidő végén feljött ellenfelünk. Abban azért, hogy a végén szerencsével nyertek, azért mi is "benne voltunk". A másodk félidőre lelassult a tempó és ez ellenfelünknek kedvezett, amely megdolgozott a szerencséjéért, mi viszont ritmust vesztettünk, rosszabbul dobtunk, és ha a legvégén bement volna a dobás, a játék képe akkor is ilyen lett volna.

Mészáros Máté: Azt gondolom, a meccs legvégén szerencsénk volt, könnyű helyzetet hibáztak el a soproniak. Tény, hogy szerencsénk volt a végén, de azt gondolom, főleg szünet után meg is dolgoztunk azért, hogy a végén a szerencse mellénk álljon. Sok siker kívánok a Sopronnak a folytatásban!

Kaposvári KK - Atomerőmű SE 88-77

Fekete Ádám: Úgy gondolom, hogy sikerült kijönnünk abból a mély gödörből, amiben voltunk. Látszik, hogy újra van csapata Kaposvárnak, ez pedig a szurkolóink miatt is nagyon fontos. Nem voltunk elég agresszívek sem védekezésben sem pedig támadásban. Ezen változtattunk a második félidőben. Hamarabb is eldőlhetett volna a meccs, de Faust extra teljesítménye meccsben tartotta a Paksot. Az utolsó percekben aztán kontrollált akcióink döntőek voltak. 

Schmidt Béla: Megérdemelt győzelmet aratott a Kaposvár. Nem 35 percig tart egy mérkőzés. Az utolsó öt percben már elfáradtunk és mindig hibáztunk védekezésben. Támadásban egyénieskedve próbáltunk kosarat szerezni, ami nem sikerült. Szomorú vagyok, mert azt gondoltam, hogy sikerül elindulni felfelé.

Marko Spica: Bár nem mindig játszottunk jól ezen a meccsen, végül sikerült nyerni. Nagyon boldog vagyok, hogy újabb győzelemmel folytattuk a bajnokságot.

Ruják András: Az a 10-20 pont, amit a belépésekből szereztek, azzal voltak jobbak a kaposváriak. A kettő-kettőket jól valósították meg, pedig készültünk erre. Ez döntött a javukra.

Egis Körmend - JP Auto - JKSE 90-72

Matthias Zollner: Először is gratulálok a játékosaimnak és az egész körmendi klubnak a győzelemért. Két nagyon fájó idegenbeli vereség után, nagyon fontos volt, hogy újra győzni tudjunk. Megmutattuk, hogy még mindig csapat vagyunk, akik nagyon jól tudnak kosárlabdázni. A mai mérkőzés nem volt könnyű, mert a Jászberény egy nagyon jó csapat, jó edzővel. Nagyon jó játékosaik vannak és nagyon jó a mérkőzéstervezésük is. Ahogy mindenki mondta, 4 nap múlva egy újabb mérkőzésünk lesz és az újra 0-0-ról kezdődik. Nem gondolhatjuk azt, hogy most előnyt szereztünk és az könnyű lesz. Az egy nagyon nehéz mérkőzés lesz és fel kell készülnünk rá. Köszönöm szépen és jó utat kívánok nekik haza és néhány nap múlva találkozunk.

Nikola Lazic: Én is gratulálok a Körmendnek. Abszolút megérdemelten győztek. Sokkal jobban játszottak ma. A második félidőben különösen, de az egész mérkőzésen nem játszottunk jó ritmusban, se támadásban, sem védekezésben. Sok hiba volt. Sok könnyű pontot dobott a Körmend. Nem védekeztünk jól és összességében, ahogy mondtam abszolút megérdemelt volt a körmendi győzelem. Megyünk tovább, megpróbálunk most a következő 2-3 napban javítani a dolgokon és megpróbálunk jobban játszani a kupában és meglátjuk, majd mi lesz. Sokkal agresszívabb volt a Körmend, rengeteg hibát csináltunk, sok eladott labdánk volt, amiből a Körmend gyorsindításból könnyű kosarakat tudott szerezni.

Csorvási Milán: Először is én szeretnék gratulálni a Jászberénynek az eddigi munkájukhoz és ahhoz, ahogy játszottak. Úgy gondolom, hogy ők a szezonban a meglepetéscsapat. Nagyon jól felkészültünk belőlük, tudtuk, hogy egy nehéz mérkőzés lesz. Örülök, hogy meg tudtuk őrizni hazai pályán a veretlenségünket és ezt többnyire jó játékkal tettük. Abban is biztos vagyok, hogy öt nap múlva a kupán a Jászberény nem fogja ilyen könnyen adni a bőrét. Nem szabad nekünk a mai mérkőzésből kiindulni. Tovább kell dolgoznunk, hogy a következő mérkőzést is meg tudjuk nyerni. Köszönöm.

Czirbus József: Gratulálni szeretnék a Körmend csapatának. Megérdemelten nyertek. Sajnos a mai mérkőzésen a második félidőben rosszul jöttünk ki a pályára. Nagyon rosszul támadtunk és a védekezésünk sem állt össze. Úgy gondolom, hogy ennél azért sokkal jobban tudunk játszani. De vissza fogjuk nézni ezt a mérkőzést és levonjuk a következtetéseket és kijavítjuk a hibákat. Felkészülünk a kupára egy teljesen új mérkőzésre.

Szolnoki Olaj KK - Zalakerámia ZTE KK 85-79

Dragan Aleksic: Nehéz mérkőzés volt, nem kezdtünk agresszívan.A 2. félidőre sikerült változtatni és felébredni, javultunk védekezésben és támadásban is. Örülök, hogy nem rohantak a játékosaim, hanem lépésről lépésre érték utol a ZTE-t és nyertük meg a mérkőzést. Köszönöm a szurkolóknak a biztatást, nagyon sok energiát adtak nekünk. 

Bencze Tamás: Gratulálok a Szolnoknak és nehéz ezt így kijelenteni, de megérdemelten nyertek. 3 hiányzó játékosunk ellenére is megtettünk mindent, amit tudtunk, és bár sokat hibáztunk ettől függetlenül is büszke vagyok a játékosaimra. Köszönöm a szurkolóknak, hogy itt voltak és biztattak minket.

Luksa Andric: Nagyon kemény mérkőzés volt. Az első félidőben aludtunk, a másodikra sikerült felébrednünk, összeraktuk mind a támadásunkat, mind a védekezésünket és ezzel sikerült nyernünk.

James Bernard Thompson: Gratulálok a Szolnoknak a győzelemhez.Ma este megtettünk mindent a győzelemért, nem is voltunk messze tőle.H iányoztak játékosaink, de mindenki a maximumot hozta.

Pécsi VSK-VEOLIA - Serco - TF-BP 76-77

Csirke Ferenc: Nagyon nehéz megfogalmazni most a gondolataimat. Egy ilyen meccsen megmutatkozik, ki az igazi sportember, de ha csak ennyit tudunk, az régen rossz. Jól kezdtünk, ennek ellenére a második negyedtől rengeteg egyéni hibával játszottunk. Egész héten azt sulykoltuk a játékosokkal, hogy nem szabad azt nézni hol áll a tabellán a TF, ennek ellenére ilyen mentalitással játszottunk. Az utolsó időkérés után egyáltalán nem az történt a pályán, amit megbeszéltünk.

Nagy Bálint: Már a Fehérvár ellen volt egy jó negyedünk, ezt most kijjebb toltuk. Most harcoltunk úgy, ahogy kell, a végén a tripla csak hab volt a tortán. Az új igazolásainknak köszönhetően négy-öt meccs óta már megérkezünk az A-csoportba.

Pongó Máté: Jól kezdtük a mérkőzést, egy jó védekezéssel és egy jó támadójátékkal. A második játékrésztől rengeteg hibát vétettünk és nagyon szoros mérkőzést játszottunk, amin az utolsó dudaszós dobással nyert a TF. Gratulálok a vendégeknek, de nem lebecsülve őket, ezt a mérkőzést nekünk magabiztosan meg kellett volna nyernünk.

Krnjajszki Boris: Rosszul kezdtük a mérkőzést, de nem adtuk fel, végig üldöztük a hazaiakat. A kitartásunk és a jó teljesítményünk mellett a végén egy kis szerencse is kellett, hogy nyerni tudjunk.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus