Csirke nem gratulált csapatának, szerinte erre nincs magyarázat

Sabáli szerint az egész Sopron betlizett - Ramirez elégedetlen a védekezéssel - ilyen meccsre készült a Szolnok - értékelések a szombati meccsek után.

Serco - TF-BP - Alba Fehérvár 78-102

Nagy Bálint: A mérkőzés előtt arról beszéltünk, hogy le kell lassítani az Alba rohanásait, ehelyett azonban az első negyedben csak az nem dobott gyorsindításból gólt tőlük, aki nem akart. A második negyedet más mentalitással kezdtük, és vissza is tudtunk jönni a mérkőzésbe, Ales Pipan irányítása óta ez volt a legjobb negyede a csapatnak. A nagyszünet után aztán csak futottunk az eredmény után, és kijött az Alba mélyebb és erősebb kerete. A nemzetközi téren is sok sikert kívánok a Fehérvárnak.

Jesus Ramirez: A támadójátékunkkal elégedett vagyok, ez pozitívuma a mérkőzésnek. Jól fogtuk a pozíciót, jól játszottuk a labdát a megfelelő helyre, a megfelelő embernek. Ugyanakkor csak 16 pontot szereztünk gyorsindításból, ami kevés, hiszen ennél sokkal több lehetőségünk volt. A védekezésünkkel elégedetlen vagyok, hiszen ellenfelünket kevés labdaeladásra tudtuk kényszeríteni, ami a védekezésünk puhaságáról árulkodik, valamint túl sok üres hárompontos helyzetet hagytunk a TF-nek, és ezeket a lehetőségeket a hibáink előzték meg.

Szobi Dániel: Az első negyedben nem az történt, amit elterveztünk, az Alba átrohant rajtunk. Jó második tíz percünkkel visszajöttünk a mérkőzésbe, de bebizonyosodott, hogy az Alba miért áll helyt a nemzetközi porondon is. A küzdés megvolt részünkről, de túl nagy előnyt adtunk a vendégeknek az elején.

Takács Milán: A TF rendkívül megnehezítette a dolgunkat. Elsősorban a lepattanózással akadtak gondjaink, hiszen a TF 15 támadólepattanót szedett vissza. Ennek ellenére jól játszottunk, és bizakodó vagyok a jövőre nézve.

Kaposvári KK - Sopron KC 90-67

Fekete Ádám: Ma sok minden összejött, ami korábban nem sikerült. Ezúttal is igazi csapatként küzdöttünk. Hazai pályán egyre magabiztosabb teljesítményt nyújtunk. Felszabadult, látványos játékkal nyertünk, sikerült kiszolgálni a lelkes szurkolótáborunkat is. A következő fordulóban jön a Paks, ha azt a meccset is sikerrel vesszük, akkor tovább zárkózhatunk.

Sabáli Balázs: Betlizett az egész csapat. Átjáróház volt a védelmünk. Számunkra is fontos találkozó volt, de nem tudok olyan szegmensét mondani a mérkőzésnek, ami pozitív volt. Egyedül talán a zónánkat lehet dicsérni. A dobásválasztásaink azonban nem sikerültek. Rosszul is kezdtünk, sok üres helyzetet kihagytunk a találkozó elején. Megérdemelt győzelmet aratott a Kaposvár.

Halász Ákos: Nagyon fontos volt számunkra a mérkőzés, hiszen rosszul kezdtük a bajnokságot és szeretnénk javítani. Úgy gondolom jól működött a kettő-kettő játékunk és bár a harmadik negyed zónája ellen megtorpantunk, de utána amikor visszaállt a Sopron védekezése már ismét eredményesek tudtunk lenni.

Dénes Gábor: Teljesen megérdemelten nyert a Kaposvár, uralták a mérkőzést. Kevés dolgot tudtunk megvalósítani abból, amit a találkozó előtt elterveztünk. Amikor tíz pont körüli különbségre zárkóztunk, mindig továbblendültek a hazaiak. Kintről és bentről is eredményesek voltak. Az eredményt mielőbb el kell felejtenünk, de a meccsből sokat tanulhatunk, ha el akarjuk érni kitűzött céljainkat. Mindig szívesen jövök Kaposvárra, és jó érzéssel tölt el, hogy több, mint egy évtized távlatából sem felejtettek el a szurkolók.

Atomerőmű SE - Szolnoki Olaj KK 63-76

Schmidt Béla: Először is abszolút pozitívan értékelem Kalmár Viktor teljesítményét, úgy gondolom, hogy a maximumot hoztuk ki a mérkőzésből. A második félidőre kezdtük fáradni, üres helyzeteket hibáztunk, külső dobások sem mentek be és a végére kidomborodott a két csapat közti különbség. Gratulálok az ellenfélnek, ez egy jó kiindulási alap lehet a jövőre nézve.

Dragan Aleksic: Pontosan ilyen mérkőzésre készültünk, tudtuk, hogy fizikális lesz, plusz örülök, hogy Milosevic is játszani tudott. Az elmúlt mérkőzések nem úgy sikerültek, ahogyan mi elképzeltük, de hamarosan egészséges lesz a keret és megfelelően tudunk készülni a kupára is. Gratulálok a Paksnak, nagyot küzdöttek ma és bízom benne, hogy a jövőben sikeresek lesznek.

Kalmár Viktor: Számomra óriási élmény volt, hogy Tóth Ádámmal szemben pályára léphettem, egészen kicsi korom óta tanulmányoztam a játékát, úgyhogy nekem ez egy nagy megtiszteltetés volt, köszönöm a vezetőedzőmnek.

Tóth Ádám: Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen sokan elkísértek minket, jó volt ilyen hangulatban játszani. Fizikális meccset játszottunk, a második félidőben meg tudtuk valósítani azokat a feladatokat, amiket a vezetőedzőnk kért tőlünk, továbbá örülök, hogy Milosevic visszatért hozzánk. Gratulálok a Paksnak is.

JP Auto - JKSE - Pécsi VSK-VEOLIA 95-94

Nikola Lazics: Gratulálok a fiúknak. Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, erre készültünk egész héten. Betegségek hátráltatták a munkánkat, de így is sikerült nyernünk. Nagyon tisztelem kollégám, Csirke Ferenc munkáját, aki évről-évre bizonyít csapatával.

Csirke Ferenc: Gratulálok a Jászberénynek. Általában egy ilyen mérkőzés után sajátjaimnak is gratulálni szoktam, de most nem teszem. Ha egy sok büntetős mérkőzésen egy csapat 13-szor hibázik a büntető vonalról, arra nincs magyarázat.

Orlando Coleman:  A mainál sokkal jobban is tudunk játszani, de a Pécs kemény ellenfél volt. Egész héten beteg voltam, alig tudtam edzeni, s még most sem vagyok teljesen jól. Nagyot küzdöttünk, örülök a győzelemnek.

Antoni Csanád: Ez egy sok pontos mérkőzés volt, melyen mi is megkaptuk a lehetőséget, hogy sokszor büntetőzzünk. Az 56%-nál sokkal jobban büntetőzik csapatunk, de ez most a meccsbe került. A rosszul dobott büntetők döntötték el a két pont sorsát.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus