Csirke: Támadásban végig, védekezésben sokáig extrák voltunk

Zollner szerint a hétfős rotáció kevés a Pécs játéka ellen - nyilatkozatok a csütörtöki PVSK-Körmend után.

Pécsi VSK-VEOLIA - Egis Körmend 98-85

Csirke Ferenc: Köszönjük a szurkolók támogatását, egy nagyszerű hangulatú TV-s meccset játszottunk. Az egész mérkőzésen extra volt a támadójátékunk, és azt is hozzá kell tenni, hogy három negyeden keresztül extrán is védekeztünk. Ez a kettő így együtt volt a győzelem kulcsa. Jól reagáltuk le a megbeszélteket, végig kontrolláltuk az eseményeket. Várjuk a Szolnok győzelmét a Jászberény ellen, hogy az utolsó fordulóban ki-ki meccset játszhassunk utóbbival. Most kezdődik az igazi műsor…

Matthias Zollner: Csak hét felnőttjátékost tudtam rotálni, ez kevés a Pécs nagyon fizikai kosárlabdája ellen. A hazaiak végig remekül kontrollálták a mérkőzés ritmusát, és aki végig így játszik az meg is szokta nyerni a mérkőzést. 

Pongó Máté: Nagyban hozzájárult a győzelmünkhöz a jó dobószázalékunk, csapatszinten is kiemelkedően dobtunk. Én úgy gondolom, hogy ma a támadójátékunkkal nyertük meg a mérkőzést. Szeretnénk Jászberényben is hasonló teljesítményt nyújtatni, és megszerezi a negyedik helyet.

Ferencz Csaba: A Pécs nagyon jól kezdte a mérkőzést, remekül dobtak és kihasználták a mi védekezési hibáinkat. A mai napon minden téren alulteljesítettünk, remélem a következő meccsen nem ezt az arcunkat mutatjuk. Vissza van még számunkra két forduló a középszakaszban és az a feladatunk, hogy megőrizzük a jelenlegi jó pozíciónkat.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus