Dzunics: Ez most nem volt olyan kiélezett, de a nyugodtságnak vége

Szekulovics szerint megint az Alba dominált lepattanózásban, Váradi és Govens kiesése pedig sok volt nekik, de otthon megpróbálnak nyerni.

Alba Fehérvár - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 112-81

Dzunics Braniszlav, Alba: A lényeg, hogy megnyertük a mérkőzést, és megteremtettük annak lehetőségét, hogy legyen ötödik meccs. Ez az összecsapás kilógott a sorból, nem volt annyira kiélezett, mint a korábban lejátszott három találkozó. Számunkra ez kifejezetten jól jött, nyugodtabban tudtunk játszani, azonban a nyugodtságnak ezzel vége is, mert Szombathelyen igazi ki-ki meccs vár ránk.

Szrecko Szekulovics, Falco: Minden szempontból, az elsőtől az utolsó percig jobban kosárlabdázott az Alba ezen a mérkőzésen. Nem tudtunk átlendülni a holtponton, zavart okozott Váradi Benedek, és Darrin Govens sérülése, hiszen ők mindketten kulcsembereink. Nagyon puhán védekeztünk, nem volt meg a kellő ritmus a játékunkban, az Alba ismét dominált a lepattanókban. Kétségtelenül rendkívül sima volt, a harmincegy pont különbség nagyon sok, de csütörtökön új mérkőzés lesz, megpróbálunk nyerni. 

A sajtótájékoztató felvétele:

fotó: kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus