Dzunics úgy érzi, nagyon sok gyermeteg hibát vétettek

Az ASE vezetőedzője szerint türelmetlenek voltak - Kovács Adrián örült, hogy végre újra nézők előtt játszhattak - Kosztasz Flevarakisz úgy véli, az új játékosok még nem álltak készen - az OSE-nek nagyon hiányoztak a szurkolói a hosszú szünetben.

A tegnapi férfi NB I A-s mérkőzéseket értékelték a csapatok vezetőedzői:

OSE Lions - Sopron KC 78-70 hosszabbítás után

Sebastjan Krasovec (OSE Lions): Először is gratulálok a csapatnak, és a szurkolóinknak is, igazán nagyszerűek voltak. Hiányoztak nekünk is ebben a hosszú szünetben. Nehezen indult számunkra a mérkőzés, sokat hibáztunk, kihagytunk, nem mentek a kinti dobások, odaadtunk 12 támadólepattanót az első félidőben, ami nagyon sok. A második félidőben ezt 2-re tudtuk csökkenteni, ez volt a kulcs a jobb játékhoz. A harmadik negyedben néhány kinti dobással tettek szert jelentős, 13 pontos előnyre, amit nem tudtunk kellően lereagálni, de a csapat erős maradt, és be tudtuk hozni a lemaradást. A hosszabításban Remy vette vállára a csapatot, és majdnem annyi pontot dobott a hosszabításban, mint az 1. és 2. negyedben összesen. Nagyon örülünk a győzelemnek, különösen, hogy nem tudtunk pár héttel ezelőttig 5-5 ellen edzeni sem. Gratulálok a csapatnak, és sok szerencsét kívánok a Sopron csapatának!

Kosztasz Flevarakisz (Sopron KC): Minden tisztelet az Ose lions edzőjének! Sajnos reggelig nem tudtuk, hogy tudunk-e játszani. 3 sérültünk is volt. Hiányos csapattal játszottunk. Igaz, hogy Tyler elhibázott dobásokat, ahogyan azt említette, de tulajdonképpen ez nem az ő hibája, hanem ezt csapat szinten kell kezelni. A csapatot lényegében új játékosokból kellett összerakni, ők még nem álltak készen. Ez olyan, mint egy kevés benzinnel tankolt autóval útra kelni. 35 percig kontrolláltuk a játékot, 5 perccel a vége előtt még 7 ponttal vezettünk, aztán valahogy kiengedtünk. Ez a lecke, amiből tanulnunk kell. Mint csapat, tovább kell dolgoznunk együtt, és ha tanulunk ebből, és teljes erővel tudunk játszani, remélhetőleg másképpen alakulnak a dolgok. Gratulálok az Ose Lions csapatának, a légkör most is fantasztikus volt, nagyon szeretünk ide jönni, ez az egyik legjobb hangulatú csarnok a bajnokságban.


DEAC - Atomerőmű SE 97-83

Kovács Adrián (DEAC): Gratulálok a csapatnak, nehéz mérkőzés volt! Az első félidőben sok hibát vétettünk, engedtük, hogy az ellenfél kihasználja az erősségeit. Amikor védekezésben agresszívabbakká váltunk, sikerült nagyobb előnyre szereznünk. Csapatként működtünk ma, bár voltak hibáink, de a kommunikáció, az akaratunk rendben volt. Öröm, hogy újra nézők előtt tudtunk játszani.

Dzunics Braniszlav (Atomerőmű SE): Nagyon sok gyermeteg hibát vétettünk a mai meccsen. Bár sikerült felzárkóznunk, de az említett hibák is kellettek a végeredményhez. Gratulálok a DEAC-nak, megérdemelte a győzelmet! Jobban játszottak, támadásban precízebbek voltak, mi pedig kicsit türelmetlenek voltunk a mérkőzés folyamán.

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Forrás - hunbasket.hu
Fotó, Slide - teol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus