Edzésbe áll a Kaposvár új irányítója, szerinte illeni fog a csapatba

Kasey Shepherd jobb bajnokságba akart igazolni a montenegrói pontvadászat után.

Kasey Shepherd egy évet kihagyott az egyetem után, ennyi késéssel lett profi kosárlabdázó és első szezonját a montenegrói bajnokságban töltötte - ott remek számokat produkált, a csapata vezére volt és be is választották az idény legjobb légiósötösébe. Múlt héten aláírt a Kaposvári KK-hoz.

"Jól játszottam Montenegróban és jobb bajnokságba, jobb helyre akartam igazolni. Azt tudom, hogy a magyar bajnokság erős és kiegyenlített, nagy a versengés, vannak FIBA Europe Cupban szereplő csapatok is, akik elég kemények" - mondta a Kezdő5.hu-nak arról, hogy miért igazolt Kaposvárra.

Az egyes-kettes posztos amerikai játékos már meg is érkezett Somogyba és edzésbe állt Fekete Ádám együttesénél. "Tetszik a csapat, az első benyomásaim jók, jó srácok alkotják a keretet és az edző karakterét is kedvelem. Szerintem jól fogok illeni ide, gyorsan, agresszíven, nagy energiával játszom" - tette hozzá saját magával kapcsolatban.

A KKK eddig nem szerepel jól, a TF elleni hazai győzelem óta sorozatban négy vereséget gyűjtött be a gárda, ráadásul a Szolnok elleni hazai találkozót leszámítva nem is kis különbséggel, úgyhogy bőven van min javítani - emiatt most már nyomás lehet a társaságon, hiszen el kell kezdeniük nyerni.

"Nincs rajtam nyomás, én úgy gondolom, hogy ez most egy esély arra, hogy megfordítsuk a szezont, megmutathatjuk, hogy mire vagyunk képesek, én pedig örülök annak, hogy részese lehetek ennek."

fotó: Kaposvári Kosárlabda Klub Facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus