Eilingsfeld: "Megmutattuk, milyen sokra hivatott a csapat"

A mai, Szerbia elleni találkozó után Eilingsfeld János és Sztojan Ivkovics nyilatkoztak - Eilingsfeld büszke a csapatára, Ivkovics szerint pedig bebizonyították a srácok, hogy ha valaki szeret valamit, bármit elérhet.

Eilingsfeld János:

Először is gratulálok a szerbeknek, valamint az egész csapatomnak. Nagyon büszke vagyok rájuk, hogy idáig eljutottunk, és hogy egy ilyen fantasztikus mérkőzést tudtunk játszani a világbajnoki ezüstérmes csapattal. Szeretnék köszönetet mondani a fantasztikus szurkolóinknak, akik elkísértek minket Kolozsvárra és itt voltak Isztambulban. Úgy gondolom, hogy sikerült nekik megmutatnunk, hogy mekkora szívünk van, és hogy ez a csapat mennyire képes, milyen sokra hivatott.

Sztojan Ivkovics:

Nem akarok újra köszönetet mondani, mert Jani megtette. Rendkívül boldog vagyok és büszke. A szervezőknek szeretném megköszönni, hogy mindkét helyszínen szuper körülmények voltak, minden rendben volt. A mi életünk megy tovább, hazamegyek a feleségemhez, a gyerekeimhez, a kutyámhoz.

Ivkovicstól megkérdezték, hogy mit énekeltünk a mérkőzés után, ez a himnusz volt-e, és hogy mi ennek a háttere. Ivkovics annyit mondott erre, hogy büszkék vagyunk, mert kis ország vagyunk.

A legfontosabb a válogatottban, hogy az emberek szeretik a hazájukat, mert ha valakinek nincs hazája, az elég nagy bajban van. A srácok megmutatták, hogy ha szeretsz valamit, akkor bármit elérhetsz.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus