Ezt várják Kaposváron és Szegeden a mai KKK-Szedeáktól

Hendlein Roland szerint csúszni-mászni fognak a pályán - Nenad Sulovics úgy gondolja, hogy ez az utolsó esélyük bejutni a kupába. 

Kaposvári KK - Naturtex-SZTE-Szedeák

Hendlein Roland, Kaposvár (Kaposvári Kosárlabda Klub): Elég nehéz időszak van mögöttünk, csak annyit üzennék a szurkolóinknak, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk hazai pályán és szeretnénk megkérni mindenkit, aki szereti a kosárlabdát Kaposváron, hogy jöjjenek el és buzdítsanak minket. Meg fogunk tenni mindent a siker érdekében, csúszni-mászni fogunk a pályán, hogy ha kell, akkor kiütés is lesz a mérkőzésen. Csak a győzelem elfogadható ezen a napon. Tudom azt, hogy a csapat minden tagja így gondolja ezt, amit én most elmondtam, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy végre az elmúlt hét mérkőzés után hazai pályán ki tudjuk javítani az elmúlt periódust. Szóval tényleg kérünk mindenkit, aki szereti a kosárlabdát, hogy jöjjön ki és szurkoljon nekünk, szeretnénk visszanyerni a szurkolóink bizalmát!

Nenad Sulovics, Szedeák (Naturtex-SZTE-Szedeák): A Kaposvár elleni mérkőzés nagyon fontos lesz nekünk, úgy gondolom ez az utolsó esélyünk, hogy bejussunk a kupába. A házigazda jó csapat, ismerem a légiósokat, jó barátom Spica is ott játszik. Nagyon jó a kémia a fiúk között, talán két-három (valójában hét - a szerk.) vereségük volt most zsinórban, de előtte 5  (4 - a szerk.) győzelmet arattak, de ez a mérleg kedvezhet nekünk. Erre a meccsre is úgy készülünk, mint a többire. Reméljük, hogy Josh tud majd játszani és úgy még tovább nőhetnek az esélyeink.

A szegedieknél Juhos Levente biztosan nem lesz ott a pályán és Josh Fortune játéka is erősen kérdéses, míg a somogyiaknál Papp Péter és Blaskovits László hiányzik már egy ideje.

fotó: delfinek.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus