Fogadni Mernék: Mészáros Zalán szerint a Körmend elkapja a Szolnokot

A Kaposvár-Pakson a hazaiakra tenne, de a szíve azt mondatja vele, hogy a vendégek nyernek. 

Ezúttal Mészáros Zalán, a Vasas Akadémia klubigazgatója tippelte meg a hétközi forduló eredményeit - ő is hat találattal zárt az alapszakaszban. 

Jelölések: H=Hazai, V=Vendég

KTE-Duna Aszfalt - Alba Fehérvár V
A kecskeméti csapat idén óriásit ment, most mégis az Albára tennék. Remélem egykori mesterem, Báne csapata odateszi magát.

Egis Körmend - Szolnoki Olaj KK H
A Körmend eléggé gyengén muzsikált az utolsó fordulókban, hazai pályán viszont erősebbek és a kedvezőbb pozíció érdekében győzniük kell.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Pécsi VSK-VEOLIA H
Egykori csapattársaim (Kiss Zsolt az egyik, Csirke Feri a másik oldalon) az edzői gárdákban, így semelyik győzelménél nem lennék szomorú. Mindkét csapat stabil, de képes meglepetésre is, most, ha nagyon szűken is, de a hazai csapat mellett teszem le a voksom.

Kaposvári KK - Atomerőmű SE V
A magyar edzői kar fregoliembere, a Liverpool-fan Schmidt Béla újra vezérszerepben. Bár nagyon szurkolok neki, most mégis fájó szívvel, de a Kaposvár győzelmére tennék, ha nem mondaná a szívem, hogy paksi győzelem születik. Remélem nem ez viszi el a "szelvényt"!

DEAC - Soproni KC H
Egykori válogatott edzőm, Patonay mester érkeztével újra kedvezőbb pályára állt a Debrecen gárdája és biztos vagyok benne, hogy boszorkánykonyháján (vagy a kockás füzetében) megvan a soproni csapat legyőzéséhez szükséges recept.

JP Auto-JKSE - MAFC H
Nincs jobb alkalom a MAFC gárdájának megszereznie egy kulcsfontosságú győzelmet, mint idegenben odapörkölni a hazaiaknak, de box and one ide, zónacsemegék oda, mégis a vendéglátókra tennék.

fotó: DigiSport

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus