Fogadni Mernék: Puskás Artúr sokat tipródott, hogy hol lesz meglepetés

Több mérkőzés is "esélyes" arra, hogy a tökéletes tippsorhoz szinte mindig szükséges bravúrt szállítsa. 

Ezúttal Puskás Artúrt, a Budapesti Honvéd vezetőedzőjét és a DIGI Sport szakkommentátorát kértük meg arra, hogy tippelje meg az előttünk álló NBI/A-csoportos mérkőzések kimenetelét, és röviden indokolja is meg döntéseit.

Jelölések: H=Hazai, V=Vendég

Atomerőmű SE - JP Auto-JKSE H
A JKSE teljesen más arcát mutatja otthon és idegenben, míg a Paksnál egyszerűbb a képlet: ha jól triplázik a csapat, akkor bárkit bárhol meg tud verni, ha nem, akkor bárhol bárki ellen ki tud kapni. Szerintem ha komolyan veszik a tolnaiak, akkor ezt a mérkőzést azért behúzzák. 

Kaposvári KK - Szolnoki Olaj KK V
Több szempontból is van összefonódás a két klub között, így mindig pikáns csatákat vívnak, főleg Kaposváron. A KKK jó formában van, szerintem egy pszichés küszöböt átléptek a somogyiak, de a Szolnoknak is jól megy és nem nagyon fér bele nekik, hogy kikapjanak. Szoros Olaj-győzelmet tippelek, de itt tipródtam legtöbbet a meglepetésen...

KTE-Duna Aszfalt - Egis Körmend H
Szerintem a Körmendnek nem fekszik a KTE fizikális stílusa, az odavágó is kevés volt és a Kecskemét mindenki ellen képes hozni a saját játékát, hazai győzelmet tippelek. 

Naturtex-SZTE-Szedeák - MAFC H
A Szedeák üde színfolt, nagyszerű munkát végez Mandics, jó a kémia a csapaton belül és szerintem a MAFC most nem elég ahhoz, hogy nyerni tudjon Szegeden. Itt egyébként komoly rangadó lesz az U20-as meccs! 

DEAC - Zalakerámia ZTE KK H
A mutatókat nézve egyik csapat sincs igazán jó állapotban, de valaki szériája meg fog szakadni. Nagy szakmai érveket itt nem tudok felsorakoztatni, de most a Debrecen győzelmére teszek. 

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Pécsi VSK-VEOLIA H
Támadásban mindkét csapat jól szervezett és sok pontot tud dobni, a Pécsnél nagyobb prioritást kap a védekezés, de a Falcónál borzasztó erős az egyéni zsenialitásra épülő támadójáték, ráadásul több ilyen játékosuk is van. Sok labdabirtoklásra számítok és meglepődnék, ha megállnának a csapatok 180 pont alatt. Egyszer minden sorozat megszakad, ez (a Falco hazai veretlensége) nagyon ott van a határon, Csirke Feri nagy mágus és biztos készül valami különlegességgel, de én arra tippelek, hogy nyerni tud a Szombathely. 

Soproni KC - Alba Fehérvár V
Az Alba nem a legszebb időszakát éli, de szerintem Dzunics mester tudatosítja játékosaiban, hogy ezt a meccset nem lehet elbukni, az blama lenne akkor is, ha a Sopronban természetesen a nevek alapján több van a tabellán elfoglalt helyezésénél.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus