Fogadni Mernék: Sitku Ernő szerint kikap a Falco Egerszegen

Szerinte a Pécs legyőzi a Kaposvárt, a Szolnok a Körmendet, az Alba a Paksot, a Szedeák és a Kecskemét pedig idegenben fog nyerni.

Ezúttal a 126-szoros magyar válogatott magasembert, a játékosként és edzőként is sikeres Sitku Ernőt kértük meg arra, hogy tippelje meg az előttünk álló NBI/A-csoportos mérkőzések kimenetelét, és röviden indokolja is meg döntéseit.

Jelölések: H=Hazai, V=Vendég

DEAC - Soproni KC H
Mindkét csapat számára fontos mérkőzés lesz, a hazai pálya dönthet a Debrecen javára. 

Alba Fehérvár - Atomerőmű SE H
Az Alba nagyon meggyőző, főleg otthon és bár a Paks szép eredményt ért el az előző fordulóban, hazai győzelemre számítok. 

JP Auto-JKSE - Naturtex-SZTE-Szedeák V
A Berény nyert Kecskeméten és jó formában van, a Szedeák viszont rutinos csapat, amely a sérültjei nélkül is aratott már nagy győzelmet idegenben. Vendégsikerre teszek. 

MAFC - KTE-Duna Aszfalt V
A Kecskemét kikapott otthon, most még egyszer biztosan nem akar kikapni. 

Pécsi VSK-VEOLIA - Kaposvári KK H
A Pécs otthon nagyon masszív, szerintem megnyeri ezt a mérkőzést. 

Szolnoki Olaj KK - Egis Körmend H
A Körmend ellen nehéz fogadni, mert az 1-1-re épülő játékában benne van, hogy ha jó napot fognak ki a játékosai, akkor bárhol nyerhet. A szolnoki védekezés viszont szerintem nagyon jó, a Tiszaligetben biztosan remek hangulat lesz és egy jó meccsen szerintem nyerni tud az Olaj. 

Zalakerámia ZTE KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely H
Ha lehet egyáltalán ilyen, akkor itt még nagyobb hangulatra számítok, teltházra. Nehéz megmondani, hogy mi lesz, mindkét csapat jó erőkből áll, de a hazai pálya miatt most a ZTE-re tippelek. 

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus