Fogadni Mernék: Zsoldos András szerint visszavág a Körmendnek az Olaj

Szerinte nyer a Paks, a Szolnok, az Alba és a Pécs, életben marad a Szekszárd, győzni tud a Veszprém. 

Ezúttal Zsoldos Andrást, a többszörös magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes szakembert kérdeztük. 

Jelölések: H=Hazai

Atomerőmű SE - Kaposvári KK H

A Paksnak élet-halál ez a mérkőzés, már csak két hazait játszik, ezeket hoznia kell. Mindkét csapat hullámzó, talán a hazai pálya dönthet az ASE javára, és volt paksiként én szurkolok is nekik. 

Pécsi VSK-VEOLIA - Naturtex-SZTE-Szedeák H

A Pécs otthon általában jól játszik, most nyert egy jó meccset Kaposváron, egyébként pedig kedvelem Csirke Ferenc munkáját. A Szeged a sérültek nélkül nehéz helyzetben van, főleg idegenben, a jó formában lévő PVSK szerintem otthon nyerni tud. 

Alba Fehérvár - KTE-Duna Aszfalt H

Az Albának nagyon kell ez a győzelem, van esélye a második helyre. A KTE jó csapat, jó formában van, egyáltalán nem esélytelen, jó dobóformával bárkit meg tud verni, de az Albának talán fontosabb a mérkőzés, és még Lóránt nélkül is a fehérváriakra tippelek. 

Szolnoki Olaj KK - Egis Körmend H

A Szolnoknak megvan már az első hely, de otthon kikaptak már a Körmendtől, biztos bennük van a bizonyítási vágy, hogy ne történjen ez meg még egyszer. A Körmend egyáltalán nem rossz csapat, de a Szolnok idén nagyon stabil és kiegyensúlyozott, én rájuk tippelek. 

Atomerőmű KSC Szekszárd - Sopron Basket H

Ez érdekes helyzet. A Sopron eddig nagyon jól védekezett, megvoltak azok a klasszisai, akik a javára döntötték el az első két meccset, és alapvetően esélyesebbnek is tartom. A Szekszárd viszont nagyon együtt van csapatként, óriási akarat van bennük, és bár a játékuk nem működik úgy, mint korábban, én most rájuk tippelek - 0-2 után szerintem nyernek egy meccset. 

HOYA-Pannon Egyetem Veszprém - Nagykőrösi Sólymok KE H

A Nagykőrös mindenképpen meglepetés, hogy bejutott, aztán hogy nyert egy meccset, ráadásul tíz pont feletti különbséggel. A Veszprémnek nagy kudarc lenne, ha nem jutna tovább, az első meccset is épphogy megnyerte, a másodikat el is vesztette, én most rájuk fogadok. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus