Forray Gábor: Aki itt elbambul, azzal feltörlik a pályát

Nagyszerűen kezdte meg a szezont a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét.

A Molcsapat.hu készített interjút a Kecskemét vezetőedzőjével Forray Gáborral, részlet a cikkből: 

Káprázatosan rajtolt a kosárlabda NBI-ben a Kecskemét, és bár legutóbb komoly pofonba szaladt bele, Forray Gábor megengedett magának egy kis elégedettséget is.

Egészen parádésan kezdte meg a szezont a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. kosárcsapata, Forray Gábor csapata négy győzelemmel kezdte az idényt, ráadásul nemcsak Szegeden tudott nyerni, de szűk másfél évtized után Körmenden is győztesen hagyta el a parkettet. Ezek szerint nem is volt olyan bátor a csapat legendás játékosa, Wittmann Krisztián, amikor két éremről beszélt a szezon előtt? 

A négy győzelemből egyre mondtam előre azt, hogy kötelező, a továbbiak nemcsak az ellenfelek játékereje miatt számítanak bravúrnak, hanem azért is, mert annyira kiegyenlített a bajnokság, hogy igen ritkák a vendégsikerek.

Számunkra minden meccs nehéz, csak akkor tudunk győzni, ha végig egységesek maradunk és jól koncentrálunk. Látszik, hogy ebben a szezonban abszolút igaz lesz, hogy minden meccs más, mert aki egy kicsit is elbambul, azzal feltörlik a pályát."

A teljes interjút ide kattintva olvashatjátok el.

 

Fotó, slide: molcsapat.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus