Izgatottan várja a hazai debütálást a KTE irányítója

Juan'Ya Green a szurkolóknak is üzent.

Különleges nap lesz a péntek Juan’Ya Green számára, mert bár a passzkirály túl van a debütáláson, de bajnokin még soha nem játszott a Messzi István Sportcsarnokban. A pénteken 18:00-kor kezdődő DEAC elleni találkozó lesz számára az első tétmeccs hazai pályán.

„Izgatottan várom a pénteket. Mentálisan és fizikálisan is arra készülünk, hogy minden alkalommal, amikor pályára lépünk, a legjobbat adjuk ki magunkból. A szurkolóinknak annyit szeretnék üzenni, hogy már alig várom, hogy találkozzunk. Tudom, hogy az egész szezon során támogatni és biztatni fognak minket. Én csak annyit ígérek, hogy a maximumot fogom nyújtani a pályán, keményen fogok küzdeni, hogy minél több győzelemnek örülhessünk együtt” – mondta Green a ktekosar.hu-nak.

„Az első hazai mérkőzések mindig különlegesek. Amikor még az egyetemen, Görögországban vagy Finnországban játszottam, készen álltam ezekre az alkalmakra, a parketten nagyon igyekeztem. Sokat jelentenek ilyenkor a szurkolók is, akik plusz energiákat adnak nekünk – ez rengeteget számít. Pénteken találkozunk!”

fotó: kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus