Juhos Levente: remekül vagyok!

Juhos nagyon jól érzi magát a klubnál - egy centert és egy kinti játékost keresnek még, a Szolnok ellen lépnek pályára először. 

- Köszönöm szépen, remekül vagyok! Egy igazán kiváló közösségbe kerültem és ebbe próbálok beilleszkedni. A csapattársak barátságosan és pozitívan fogadtak, ez megkönnyítette az ismerkedést. Nem nagyon ismertem úgy igazából senkit se a csapatból, csak a pályáról, amikor egymás ellen játszottunk, de hamar megtaláltuk a közös hangot. Múlt hétfőn kezdtük az edzést még csak magyarok, főleg a futásról szólt a múlt hét. Hétfőn csatlakoztak a légiósok is, igy most már a kosárlabda is egyre nagyobb szerepet kap az edzéseken. A város gyönyörű! Amikor volt kis szabadidőm, akkor sétálgattam a városban a barátnőmmel és nagyon tetszett nekünk. Remek embereket ismertem meg, akik a mindennapi munkánkat segítik és nagyon pozitív volt az első benyomás a klubbal kapcsolatban. Mindenki tudja a dolgát, és segít, ahol tud. Szóval minden rendben van, és várom már a szezonkezdést. Addig meg keményen edzünk, hogy minél jobban szerepeljünk majd a bajnokságban - nyilatkozta Juhos Levente az szte-szedeak.hu-nak.

 - Múlt héten kezdtük el a munkát a fiatalokkal és az itt lévő magyarokkal, majd hétfőtől csatlakozott Branko Jereminov és Andrija Ciric is. A szokásos mederben készülünk, délelőtt kinti edzések voltak, délután pedig a csarnokban készültünk. Remélem, minél gyorsabban tudunk majd normál ritmusban lenni. Az augusztus mindig így telik, gyorsan szeretnénk összerakni a csapatot, de ugyanakkor nem sietünk, még hiányzik nekünk egy magas ember, hiszen Balaban távozott. Találnunk kell egy centert, és egy kinti játékost, decembertől várjuk vissza sérüléséből felépülő Vágvölgyi Ákost. Meglátjuk, mire lehetünk képesek idén, de szeretnénk megismételni a tavalyi eredményünket. Tavaly az elvárások felett szerepeltünk, ezt idén nem lesz könnyű teljesíteni, de a Szeged minden évben egyet lépett előre eddig, meglátjuk. Fizikai és technikai, taktikai felkészülés kombinációja zajlik az augusztus folyamán – fogalmazott a szegedma.hu-nak a Szedeák idényének kezdetéről Nikola Lazic vezetőedző.

forrás és fotó: szte-szedeak.hu, szegedma.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus