Kezdőként debütált Debrecenben Fazekas Csaba

Azonnal a DEAC első ötösében kapott szerepet a fiatal játékos, ráadásul éppen volt csapata ellen. 

Csütörtökön zárt kapuk mögött lejátszotta első edzőmeccsét a DEAC kosárlabda-csapata, melyen Berényi Sándor tanítványai 17 ponttal legyőzték a Nyíregyházát. A találkozón kezdőként lépett pályára a tavaly még a szabolcsiakat erősítő Fazekas Csaba - írja a debka.hu.

"Egy kicsit izgultam a találkozó előtt és a pályán is, hiszen a volt csapatom volt az ellenfél, ráadásul rögtön az első felkészülési meccsen a kezdőcsapatba kerültem. Ez egy plusz löketet adott nekem, igyekeztem megállni a helyem. Szerintem szezon eleji felkészülésnek ez egy nagyon jó mérkőzés volt, nyilván még össze kell csiszolódnunk, de véleményem szerint ezzel a kerettel jó esélyeink lesznek az A-csoportban is" - mondta a tehetséges bedobó.

A tizennyolcadik életévét nemrég betöltő játékos bizakodó a rá váró kihívásokkal kapcsolatban.

"Nagyon motiváltan állok az edzésekhez és a következő mérkőzésekhez, igyekszem élni a kapott lehetőséggel. Mivel az első csapaton kívül fogok játszani a B-csoportban is, illetve az EYBL U20-as korosztályában is indulunk, ezért úgy gondolom, hogy bőven lesz lehetőségem fejlődni a szezonban. A célom az, hogy a felnőttek között bekerüljek az aktív rotációba. Csapatszinten szerintem azt a célt kell kitűznünk, hogy elcsípjük a rájátszást, de a lényeg, hogy stabil csapat legyünk, amely látványos kosárlabdát játszik" – zárta szavait az új igazolás.

forrás és fotó: debka.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus