Kikaptak, de playoffba juthatnak Ivosevék

A magyar válogatott játékos szerint jókor jött nekik ez a vereség az amerikai BIG3-ben.

Megszakadt a Tomislav Ivosevet is a soraiban tudó Aliens csapatának győzelmi sorozata: az amerikai 3x3-as bajnokságban, a BIG3-ben csatázó alakulat 51-45-re kikapott a Power együttesétől. Az Aliensnél Dusan Bulut egymaga 25 pontot szerzett, Ivosev pedig 4 ponttal, 2 lepattanóval és 3 gólpasszal a gárda harmadik legeredményesebb játékosa lett.

"Rosszul kezdtük a meccset és nagyon rosszul védekeztünk a pick-and-roll ellen. Visszajöttünk ugyan a mérkőzésbe, de sem a koncentráció, sem a taktika nem volt most az igazi, így nem tudtunk nyerni. Nagy gond nincs, még van hátra két mérkőzésünk és ha az egyiket megnyerjük, akkor biztosan playoffba jutunk, ha egyiket sem, matematikai esélyünk még akkor is lesz. Szerintem most is jól állunk, jól jött ez a vereség, összeszedtük magunkat és biztos, hogy pozitívan fogunk ebből kijönni. Szombaton játszunk, biztos, hogy jobban fog menni" - mondta a Kezdő5.hu-nak Ivosev.

FRISSÍTÉS: Közben kiderült, hogy Ivosevék hétvégi mérkőzése elmarad, ugyanis a liga vezetősége úgy döntött, hogy azok a csapatok, amelyek már matematikailag sem kerülhetnek be a rájátszásba, nem lépnek pályára, márpedig az Aliens egy ilyen csapattal találkozott volna. Az együttes megnyerte a tiebreakert a Trilogy és a Killer 3's ellen, így beírták nekik az 5-2-es mérleget (automatikus győzelmet az elmaradt hétvégi meccsen), ezzel bejuthat a rájátszásba, jövő héten a jelenleg még ismeretlen ötödik kiemelt ellen játszik a Final Fourba jutásért. 

Hogy hogyan került Ivosev a BIG3-be és milyen ellenfelek ellen szerepel, arról itt írtunk korábban!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus