Körmenden elégedettek a csapattal, a fiatalokkal, a hozzáállással

Ziga Mravljaknak eddig tetszik, amit lát.

fotó: Egis Körmend Hivatalos Facebook

Szombaton este a Sopron ellen tudott nyerni a Mogyorósy Szilárd Emlékmérkőzésen az Egis Körmend, Ziga Mravljak vezetőedző pedig úgy nyilatkozott a klub Facebook-oldalán, hogy alapvetően elégedett azzal, amit a játékosoktól láthatott.

„Nagyon örülünk, hogy megnyertük ezt a mérkőzést, amelyen szurkolóink március óta először láthatták újra a pályán a csapatunkat. Mint minden felkészülési mérkőzésen, úgy most is minden nevezett játékosnak lehetőséget adtunk arra, hogy pályára léphessen.

Általánosságban azt tudom mondani, hogy nagyon jó csapatunk van, amely olyan sportolókból áll, akik készen állnak a kemény munkára, amivel elérhetjük közös céljainkat. Jelen pillanatban most ez a legfontosabb a számunkra.

Nagyon örülök annak, hogy néhány fiatal játékos nagyon jól használja ki a pályán töltött perceket. Voltak jobb és kevésbé jó perceink is a játékban, de szinte az egész mérkőzés alatt nagy erőbedobással játszottak és keményen harcoltak a fiúk.

A folytatásban az edzéseken fejlesztenünk kell a védekezésünket, támadásban pedig még jobban össze kell hangolódnunk a játék néhány elemében, hogy még jobb legyen a kapcsolat a játékosok között. Összességében a szakmai stáb tagjai elégedettek azzal, amit a csapat mutatott. Remélem, továbbra is ugyanígy tudunk haladni és fejlődni a következő hetekben, hónapokban.”

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus