Kucsera Dániel motiváltan várja a hétvégi négyes kupadöntőt

A Paks elleni mérkőzésen is sok múlt az ő játékán.

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét fiatal kosárlabdázója motiváltan várja a hétvégi négyes kupadöntőt. - olvasható a ktekosar.hu-n.

Az előző szezonban szerezte meg első érmét felnőtt karrierje során Kucsera Dániel, miután a Magyar Kupában bronzérmet szerzett a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A 23 esztendős, saját nevelésű kosaras számára most újabb lehetőség adatik meg.

Áldozatot is kellett hozni, nem kicsit a tavalyi éremért, hiszen Kucsera egy lepattanóért folytatott légiharcban bokasérülést szenvedett, és több hónapot volt kénytelen kihagyni akkor. Szerencsére a rájátszásban már vissza tudott térni, és nagyban hozzájárult, hogy a legjobb négy közé jutottak a bajnokságban. 

A szerdai, paksi mérkőzésen is sok múlt az ő játékán, ugyanis Grubor hárompontos kísérletébe blokkolt bele, ezzel biztosítva a kecskeméti sikert, és a négyes döntőbe való kerülést. 

- Elváltottunk a védekezésnél, és rám jött ki a dobójátékos a végén. Éreztem, hogy oda fogok érni, de mikor súrolta a kezemet a labda, akkor nagyon felemelő érzés töltött el, mert tudtam, hogy ezzel eldőlt a mérkőzés - emlékezett vissza Kucsera Dániel a szerdai összecsapás utolsó pillanataira. - Boldogok vagyunk, hogy újra ott vagyunk a legjobb négy között a kupában, és természetesen most is éremmel akarunk hazatérni. Komoly ellenfelek várnak ránk, de csapatként küzdve, szurkolóinkkal a hátunk mögött képesek lehetünk bárkit legyőzni! - jelentette ki a kecskemétiek fiatal kosárlabdázója.

 

Kép, slide: ktekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus