Lakosa: alig vártam már az első edzést

A MAFC-tól Körmendre igazoló játékos szerint mindenki meg fog küzdeni a helyéért, amilyen módon tudja, úgy segíti majd a csapatot.

Lakosa Zsolt az előző szezonban a MAFC meghatározó játékosa volt, aki többször is kiemelkedő teljesítményt mutatott, de nem csak saját csapatában, hiszen többször a teljes hazai mezőny legjobban teljesítő kosarasai közé került. A MAFC elvesztette a ZTE elleni párharcot, elvileg kiesett az élvonalból, de végül a Bonyhád visszalépése miatt a fővárosi csapat kapott lehetőséget az NB I-es nevezésre. Zsolt azt mondja, így sem bánta meg döntését, hogy az Egis Körmendet választotta - a bckormend.hu-nak nyilatkozott:

 – Ez új kihívás, tudtam, hogy nekem most egy szinttel feljebb kell lépnem és ehhez Körmend jó helyszín, mert minden esztendőben nagy az elvárás a csapattal szemben és a nemzetközi kupaszereplés is komoly motiváció volt arra, hogy ide jöjjek. És persze az a fantasztikus közeg, ami itt van. Szerintem Magyarországon ritka, hogy egy ilyen kisvárosban ekkora a rajongás a kosárlabdáért. Hetek óta nagyon vártam már az első edzést, nem is nagyon tudtam már magammal mit kezdeni otthon. Úgyhogy nagyon örülök, hogy elkezdődött a felkészülés.

 – Biztosan mindenkinek meg kell küzdenie a pozíciójáért, nem gondolom, hogy előre bárki eldöntötte volna, hogy ki, mennyit fog játszani. Én úgy állok hozzá, hogy amilyen módon tudom, úgy segítem majd a csapatot. Igaz, a MAFC-ban más volt a szerepem, különösen a szezon elején gyakorlatilag végigjátszottam a mérkőzéseket, de nem izgulok emiatt, mert tudom, hogy mire vagyok képes és bízom magamban!

forrás: bckormend.hu

fotó: Mester Botond

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus