Lilov szerint a Debrecen lehet a bajnokság meglepetése

A bolgár dobógép győzelmet vár a Szedeák elleni pikáns szezonnyitón - ő még nincs csúcsformában - a szurkolók segítségét kéri. 

Pénteken megkezdődik az idei férfi NBI/A-csoportos bajnokság, méghozzá egy DEAC-Szedeák derbivel. A találkozó pikantériáját Ivan Lilov adja, hiszen a bolgár dobógép tavaly Szegeden a bajnokság egyik legjobb pontszerzője lett, ám nem tért vissza a csapathoz, hanem az újonc Debrecenhez igazolt.

"Természetesen győzelmet várok a szezonnyitón, de nagyon nehéz meccs lesz. A Szedeák majdnem minden játékosát megtartotta tavalyról és már játszottak együtt egy évet, ez nagyon nagy plusz számukra" - mondta a nyitómeccsel kapcsolatban Lilov a Kezdő5.hu-nak.

A bolgár mindenesetre jól érzi magát új állomáshelyén. "Szerintem mi lehetünk a bajnokság egyik meglepetéscsapata, ahogy a Szeged volt tavaly. Újoncok vagyunk a ligában és nagyon motiváltak, a csapaton azt érzem, hogy minden nap keményen akarnak dolgozni és folyamatosan javulni. Vannak fiatal és tehetséges játékosaink, akiknek muszáj is minden nap kőkemény munkát végezni és természetesen nagyon sokat tudnak segíteni" - beszélt a debreceni helyzetről.

"Én a magam részéről még nem érzem úgy, hogy a legjobb formámat hoznám, de készülünk és hamarosan elérem ezt a formát. A csapategység megvan, a város szép és tiszta, szóval tényleg jól érzem magam" - tette hozzá és a szurkolókat is megszólította:

"Szeretném meghívni a DEAC-szurkolókat a nyitómeccsre, jöjjenek és támogassanak minket, mert nagyon sokat segíthetnek!"

fotó: debka.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus