Milosevics: Erőnlétileg még nem tartok ott, ahol szeretnék

A DEAC új légiósa lépésről lépésre halad, elsőre jól érezte magát. 

Közel egy év után játszott újra mérkőzést Sztrahinja Milosevics, aki kedd este debütált a DEAC csapatában - méghozzá győzelemmel, hiszen fontos ki-ki meccset nyertek a PVSK ellen. A találkozó után a szerb légiós mellett a két edző és Quincy Diggs értékelte a látottakat.

Sztrahinja Milosevics: Majdnem egy teljes év eltelt legutóbbi pályára lépésem óta, és csak néhány napja edzem a csapattal, úgyhogy erőnlétileg még nem tartok ott, ahol szeretnék. Ezzel együtt jól éreztem magam, remekül játszottunk, és egy kiváló csapatot győztünk le. Lépésről lépésre haladok a visszatérésemben, ami bízom benne, hogy sikeres lesz.

Kovács Adrián: Mindkét csapat számára fontos mérkőzés volt, hiszen a győztes lépéselőnybe kerülhetett a felsőházért való versenyfutásban. Szerencsére összejött, amiket elterveztünk, jól segítettünk védekezésben, és végig nyomást helyeztünk a labdára. A kommunikáció mellett az agresszió is rendben volt a játékosaimnál. Végig szépen építkeztünk, és megérdemelten nyertünk.

Dragan Alekszics: Nehezen találtuk meg a ritmust, rosszul működtek a támadásaink, védekezésben pedig puhák voltunk. Nem tudtuk megállítani a debreceni 2-2-ket, a hazaiak pedig fizikálisan felénk kerekedtek.

Quincy Diggs: A pálya mindkét végén rosszul kezdtünk, hátul nem voltunk elég agresszívak, elől pedig kimaradtak a dobásaink. Magam is későn lendültem játékba, addigra pedig sajnos eldőltek az érdemi kérdések. A pocsék rajt után nem tudtunk váltani, ezen dolgoznunk kell a közeljövőben.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus